PARENTING

Este bine sau nu sa dormi in pat cu copilul! S-a aflat acum, iar vestea va lua prin surprindere pe toti parintii

O temă controversată rămâne cea legată de locul în care ar trebui să doarmă bebelușul: cu parintii sau în pătuțul său.

Experta în probleme de somn, Nicola Schmidt, a declarat pentru revista germană Focus că majoritatea bebelușilor dorm singuri, însă este dovedit statistic că bebelusii care dorm cu părinții lor dezvoltă un coeficient de inteligență IQ superior.

CITESTE SI >>>

Fetita ei s-a imbolnavit din cauza unei greseli pe care TOTI PARINTII o comit! MARE ATENTIE

Daca nu vrei ca micutul tau sa aiba maniere proaste, ar trebui sa incetezi sa mai faci aceste 5 GRESELI!

Vrei un copil respectuos? Respecta-l si tu! Iata aici REGULILE DE AUR ale unei comunicari eficiente cu copilul tau
Pentru a putea dormi cu părinţii, expertul propune respectarea unor reguli clare care să împiedice periclitarea vieții micutului. ”Fără droguri și alcool când sunteți în pat cu bebelușul, iar patul trebuie sa fie unul normal, în nici un caz saltea cu apa sau foarte moale.

Bebelușul trebuie să doarmă la o margine, nu în mijloc. Lângă el să fie un părinte, în nici un caz un frățior sau animale de casă. Să se evite prezența părinților supraponderali în timp ce doarme copilul. Cel mai bine ar fi să doarmă pe spate și să se evite poziția pe burtă. Pernele și plapuma să fie la o distanță rezonabilă de bebeluș”.

“Este avantajos pentru mame ca bebelușii să doarmă în patul părinților. Bebelusul doarme mai mult și este mai liniștit. Recomandarea mea este să luati bebeluşii cu voi în pat și o să economisiți în viitor banii de meditații. Acești copii vor avea în viitor un coeficient de intelegență cu zece puncte mai mare”, a declarat Nicola Schmidt.

Sursa: SuperWomen.ro

Comments

comments