PARENTING

INCREDIBIL! Ce se intampla in corpul barbatilor, cand aud plansetul unui bebelus! Specialistii fac dezvaluiri NEASTEPTATE

Descoprire incredibila, facuta de cercetatori in legatura cu plansul bebelusilor si ce se intampla in corpul unui adult cand aud acest lucru.

Se pare ca plansetul unui bebelus declanseaza in creierul adultilor anumite reactii care ii determina sa reactioneze pentru a-l linisti pe micut. Totul se intampla involuntar, iar modul in care specialistii au ajuns la aceasta concluzie este spectaculos.

CITESTE SI >>>

De ce bebeluşii din lumea intreaga rostesc pentru prima data in viata cuvantul „mama”? Specialistii fac dezvaluiri nebanuite

Ce patesc bebelusii atunci cand parintii lor se cearta?

Cum ne manipuleaza copiii prin plans?! Specialistii fac dezvaluiri NEASTEPTATE!

Daca vi s-a intamplat sa auziti un planset ascutit al unui copil, fie ca este al vostru sau al altcuiva si ati simtit imediat nevoia de amerge sa-l ajutati, este un lucrur absolut normal.

Se pare ca plansul bebelusilor declanseza in corp producerea unui hormon, numite oxitocina, care se mai numeste si hormonul iubirii. Acest hormon este cel care ne indeamna sa facem orice pentru a ajuta bebelusul, arata studiile, potrivit Realitatea.net.

Mai mult, cercetarile au aratat ca plansul uneui bebelus are lagetura cu scaderea nivelului de testosteron din organismul unui barbat, care l-ar determina sa fie mai precaut si implicit mai grijuliu cu copilul respectiv.

Comments

comments