INCREDIBIL! Cum a reusit sa scape de cosuri renuntand sa mai manance un singur lucru

Se știe că acneea este una dintre principalele probleme ale pubertății, cu toate că este des întâlnită și de persoanele care trec de adolescență.

Deși de multe ori cauzele apariției acneei sunt hormonale, uneori acestea sunt provocate și de anumite alimente pe care le consumi zilnic.

a scapat de cosuri renuntand la un singur aliment

Citeste si >>>

Spune-mi unde iti apar COSURI si iti spun de ce boala suferi!

7 trucuri GENIALE sa scapi de PUNCTELE NEGRE de pe fata pentru TOTDEAUNA

Scapa imediat de punctele negre inestetice de pe fata cu 2 ingrediente banale din bucatarie

Faceti cunostinta cu germanul care traieste din MANCAREA ARUNCATA DE ALTII! Si o duce bine… VEZI CE DELICATESE GASESTE IN CONTAINERE!

A scapat de cosuri, dupa ce a renuntat la un aliment

Annie Tomlin este o tânără care a devenit celebră în întreaga lume, după ce a reușit să scape de coșurile de pe față renunțând la alimentul care îi provoca acest lucru, potrivit xojane.com.

Sătulă de problemele cu acneea cu care se lupta de ani de zile, Annie s-a gândit că coșurile nu trebuie neapărat tratate, ci mai degrabă trebuie stabilită cauza exactă a apariției lor. Și aceasta nu putea fi doar hormonală.

După ce a incercat ani la rând zeci de tratamente împotriva coșurilor, fără rezultate, Annie a decis să se concentreze mai degrabă pe alimentație, bănuind că ceva ce consumă îi provoacă această erupție continuă de coșuri

A observat într-o zi că produsele lactate îi favorizează apariția coșurilor, după ce a consumat o cantitate mai mare dintr-un soi de brânză care i-a plăcut foarte mult.

Astfel, femeia a renunțat definitiv la lactate, iar la scurt timp de la acest lucrur, tenul ei s-a vindecat în mod miraculos.

Asa arata Annie astazi:

a scapat de cosuri renuntand la un singur aliment

De ce favorizează lactatele apariția coșurilor?

Explicația este simpla: lactatele conțin hormoni care provocă apariția coșurilor. Se estimează că într-un pahar de lapte crud există mai mult de 60 de hormoni. Totodată, laptele este o sursă naturală de zahăr, iar toate produsele care au un conținut ridicat de glucoză favorizează apariția coșurilor.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger