INCREDIBIL! Facebook poate prezice cat timp va dura relatia ta

Facebook poate prezice daca relatiile sentimentale ale utilizatorilor sai sunt doar aventuri sau este vorba de ceva mai serios decat atat, potrivit unui studiu facut public de reprezentantii retelei de socializare, informeaza dailymail.co.uk.

Mentinerea starii „într-o relatie” timp de peste trei luni sugereaza ca aceasta ar putea dura o perioada mai lunga, potrivit datelor Facebook, anunta MEDIAFAX.

Folosind informatiile furnizate de utilizatorii platformei Facebook, cercetatorul Bogdan State a analizat starile de relatie ale membrilor din Statele Unite ale Americii, în perioada 2008 – 2011.

CITESTE SI >>> Faci asta si afli cine te-a sters de pe Facebook

State a observat ca starea de relatie a fost cel mai important factor care a prezis daca aceasta va dura sau nu. „Aproape jumatate dintre relatiile de pe Facebook care au supravietuit trei luni prezinta o mai mare probabilitate de a dura peste patru ani”, a spus State.

Studiul nu a inclus persoanele care erau casatorite şi s-a concentrat pe membrii care aveau cel putin 23 de ani. „Cu fiecare luna care trece, din ce în ce mai multe relatii şubrede se încheie, lasand o proportie mai mare de relatii solide în jur”, a spus State. „Acest lucru este exact ceea ce vedem în datele noastre”, a adaugat acesta.

Analizand despartirile pe sezoane, reprezentantii Facebook au descoperit ca cele mai multe relatii se încheie în timpul verii. De asemenea, s-a observat ca au fost mai multe despartiri în 2011 decat în oricare alt an. Facebook, considerata în momentul de fata cea mai importanta retea de socializare din lume, are la nivel mondial aproximativ 1,23 de miliarde de utilizatori activi pe luna.

Facebook a împlinit, pe 4 februarie, zece ani de la lansare, o varsta a maturitatii, dar totuşi un moment dificil pentru acest site care se lupta sa îşi pastreze utilizatorii tineri.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger