INCREDIBIL! Gasit VIU dupa ce a stat BLOCAT 17 ani intr-o MINA. Cum a supravietuit?

Câţiva MINERI din provincia chineza Xinjiang a avut o surpriză incredibilă.

Un cutremur care s-a petrecut în momentul în care galeria în care un grup de mineri făceau excavaţii a determinat deschiderea accidentala a unei secţiuni a unei MINE mai vechi, care fusese abandonată cu 17 ani în urmă.

CITESTE SI >>>

Daca nu si-ar fi salutat colegul de dimineata, aceasta femeie AR FI MURIT INGHETATA!

Imaginea care A RUPT INIMILE a milioane de oameni! Ce se afla sub femeia decedata si ingropata in pamant

Aceasta politista a fost scuipata de un suspect, iar la scurt timp A MURIT! Motivul este SOCANT

 

În vreme ce MINERII explorau galeriile miniere, ei au dat peste Cheung Wai (59 de ani), un supravieţuitor al unui accident minier petrecut în 1997. Bărbatul a fost transportat imediat la spital, unde i s-au facut evaluări fizice şi psihice complete, potrivit IBTimes.co.uk.

Bărbatul a rămas prins în subteran cu cadavrele a 78 dintre colegii săi decedati, dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a lovit regiunea şi a slăbit structura de rezistenţă din lemn a minei, care s-a prăbuşit.

„Domnul Cheung a fost salvat de faptul că unele conducte de ventilaţie încă mai conectau „închisoarea” lui subterană cu suprafaţa, permiţându-i accesul la aerul care era suficient de pur pentru a-l ţine în viaţă”, după cum a notat presa chineză şi nu numai.

Cheung a reuşit să supravieţuiască datorita unei „ascunzători” de urgenţă ce conţinea orez şi apă, stocate într-un depozit subteran, special conceput. În plus, bărbatul a capturat şi a mâncat şobolani. De asemenea, a colectat mari cantităţi de muşchi fosforescent de pe pereţii minei, care a constituit singura lui sursă de vitamine.

El a reuşit şi performanţa să le ofere funeraliile adecvate colegilor sai decedaţi, chiar dacă a trecut printr-o mare suferinţă fizică şi psihică.  

Comments

comments

Author: johnyhilfiger

1 thought on “INCREDIBIL! Gasit VIU dupa ce a stat BLOCAT 17 ani intr-o MINA. Cum a supravietuit?

Comments are closed.