Tempestt Henderson, o tanara in varsta de 19 ani din Florida, sufera de o boala rara, care o face sa se indoape in fiecare zi cu substante folosite la curatarea hainelor.
Pentru Tempestt, orice masa la care consuma sapun si detergent este una copioasa Portie. Tanara consuma cinci bucati de sapun pe saptamana.
La nevoie, americanca da iama si in detergent.
Tempestt Henderson, din Florida, este o tanara cu totul iesita din comun. Americanca in varsta de 19 ani sufera de o boala rara, care o face sa dea iama in sapunurile si substantele de curatat locuinta, pe care le consuma cu mare placere, desi stie foarte bine ca sunt toxice. Tempestt este atat de innebunita de gustul sapunului, despre care spune ca o ajuta sa scape de stres, incat a ajuns sa consume chiar si cinci bucati pe saptamana. Cand ramane fara acest „aliment”, americanca se multumeste si cu detergent pudra. „Ador felul in care ma simt dupa ce am mancat sapun sau detergent. Parca sunt mai curata, asa, decat daca m-as spala cu aceste substante”, a explicat tanara, care, din cauza acestei bizare dependente, risca sa moara otravita.

Comments

comments