Dragoste si Sex

INCREDIBIL! O femeie din patru FACE ASTA in pat, iar barbatii nu-si dau seama

Un studiu la care au participat aproximativ 50.000 de femei si barbati din Australia si Marea Britanie arata un lucru ingrijorator in ceea ce priveste viata intima a unui cuplu sanatos.

Se pare ca un sfert dintre femei au recunoscut ca se prefac ca au 0rgasm la fiecare act sexual. Acelasi studiu arata ca aproximativ 30% dintre femei nu sunt nevoite sa faca acest lucru niciodata.

Ce parere au femeile despre sex si de ce se prefac ca au 0rgasm

Studiul releva faptul ca 25% dintre femei se prefac ca au ajuns la climax, dupa ce chiar ele au declarat asta. Motivele ar putea fi dintre cele mai diverse. de cele mai multe ori nu mai sunt implicate in actul intim si au intrat intr-un soi de rutinea conjugala. Sexul cu acel partener ajunge sa nu le mai satisfaca

Un sfert dintre femei au recunoscut ca se prefac ca au 0rgasm la fiecare act sexual, se arata intr-un studiu la care au participat aproximativ 50.000 de femei si barbati din SUA, Australia si Marea Britanie.

Acelasi studiu a aratat ca 30% dintre femei sunt mai norocoase si NU SUNT NEVOITE niciodata sa MIMEZE 0RGASMUL. 25% dintre participantele la studiu au spus ca nu sunt multumite de viata lor intima si tot atatea au declarat ca „nu au o viata sexuala”.

Un alt lucru a iesit la iveala o data cu acest studiu: conform parerii generale, doar 44% dintre femei cred in institutia casatoriei, comparativ cu 70% dintre barbati.

De cealalta parte, peste o treime dintre barbatii participanti la studiu au recunoscut ca s-au prefacut in timpul sexului, cel putin o data.

De asemenea, 40% din barbati spun ca au fost doar „relativ satisfacuti” de vietile lor sexuale, dar ca „se poate si mai bine”, in timp ce 22% au declarat ca nu mai au demult au o viata sexuala.

Lipsa de incredere in barbati este probabil justificata: PESTE 50% DINTRE ACESTIA au declarat ca MINT in ceea ce priveste numarul partenerilor sexuali.

De asemenea, intrebate daca isi verifica partenerul, o treime dintre femei au spus ca si-au spionat iubitii, citind corespondenta lor electronica si sms-urile din telefoanele lor.

Problemele legate de surplusul de greutate reprezinta un impediment major in relatiile sexuale, 50% din barbati spunand ca si-ar parasi iubita daca aceasta s-ar ingrasa.

In schimb, 67% din femei spun ca acest lucru nu le-ar face sa-si paraseasca iubitii.

Comments

comments