Tips&Tricks

INCREDIBIL! Semintele unui fruct banal elimina CANCERUL mai eficient decat chimioterapia. Nici medicii nu stiau asta

Cele mai recente studii arată că sâmburii unui fruct foarte accesibil distrug mult mai repede celulele canceroase din organism decât chimioterapia.

Studiile efectuate de cercetătorii americani din Kentuchy au ajuns la concluzia că extractul de sâmburi de struguri elimină în proporție de 76% celulele canceroase din corp încă din primele 24 de ore.

Se pare că semințele de struguri activează funcțiile unei proteine care stimulează distrugerea celulelor bolnave din organism.

În cazul chimioterapiei, cu cât cancerul se află într-o stare mai avansată, cu atât tratamentul este mai puțin eficient. Nu același lucru se întâmpla cu extractul din sâmburii de struguri.


CITESTE SI:

Simptome banale care prevestesc existenta cancerului in organismul tau

Planta care distruge 98% dintre celulele canceroase

Povestea incredibila a cainelui care si-a salvat stapana, dupa ce i-a mirosit cancerul


S-a dovedit că cu cât cancerul este mai agresiv, cu atât semințele atacă mai rapid celulele canceroase. Pe deasupra, semințele de struguri atacă și celulele care sunt rezistente la chimioterapie, fără a le afecta pe cele sănătoase.

Totodată, s-a descoperit că extractul din semințe de struguri elimină și mutațiile genetice pe care nu de puține ori le comporta celulele canceroase.

Comments

comments