WOW

INCREDIBIL! Uite in ce zi din an romanii se uita cel mai des la filme pentru adulti

Nimeni nu ar fi putut sa creada acest lucru, dar un studiu recent efectuat de siteul de filme pentru adulti PornHub, ziua in care romanii se uita cel mai mult la filme deocheate este… Ziua Nationala a Romaniei.

Statisticile pe care siteul mai sus citat le-a colectat, arata ca romanii se uita cel mai mult la filme pentru adulti de 1 decembrie, Ziua Nationala. Pe locul doi la zile cu trafic intens inregistrat de PornHub dinspre Romania este Sfantul Andrei,urmata indeaproape de a doua zi de Craciun.

Cand se uita cel mai des romanii la filme pentru adulti?

Pe de alta parte, o scadere considerabila a traficului se inregistreaza pe data de 31 decembrie, cand probabil romanii uita de filmele deocheate si se bucura de venirea noului an.

CITESTE SI >>> La ce fel de filme pentru adulti se uita romanii

Cele mai cautate vedete de romani in filme de acest tip sunt Lisa Ann, Alina PLugaru, Madison Ivy, dar si Kim Kadrashian, o vedeta care incepe sa aiba o notorietate crescuta in Romania, chiar daca nu este vedeta XXX.

Datele mai arata ca joia este cea mai populara zi pentru filme deocheate în România, intervalulorar fiind intre 23.00 si 0.00.

Românii sunt pe pozitia 20 în clasamentul celor care viziteaza site-ului Pornhub. Doar 18% din utilizatorii din România sunt femei.

 

Comments

comments