ACTUAL

INFIORATOR! ISIS a ARS de vie o femeie pentru ca arefuzat sa faca parte la un ACT SEXUAL extrem

Pe lângă toate atrocităţile efectuate de Statul Islamic – masacre ale civililor, luare de ostatici sau doborârea unor monumente istorice – violenţa jihadiştilor asupra femeilor înrobite nu încetează să şocheze, potrivit Evz.ro.

Mărturiile şocante ale unor femei care au scăpat din mâinile bestiilor jihadiste, multe dintre ele victime ale violurilor sau ale unor acte de violenţă extremă, au ieşit la iveală.

„Gruparea jihadistă Statul Islamic instituţionalizează violenţa sexuală. Vătămarea femeilor şi a tinerelor este esenţială în ideologia lor”, a declarat Zainab Bangura, reprezentantul special al ONU privind violența sexuală, care a vizitat taberele de refugiaţi din ţările devastate de război şi care a aflat poveştile lor de viață.

Bangura a detaliat procesele prin care „virginele” capturate de jihadşti sunt vândute la licitaţie.

 

CITESTE SI >>>

Amenintari HALUCINANTE ale teroristilor la adresa Romaniei! Tara noastra ar face parte din “Coalitia Diavolului”

Primele imagini de la atentatele din Paris! Cum au reactionat oamenii dintr-un bar

Istoria in 5 minute a razboiului din Siria! Cum a aparut ISIS – VIDEO

„După ce atacă un sat, ISIS desparte femeile de bărbaţi şi îi execută pe tinerii în vârstă de 14 ani. Femeile şi mamele sunt separate. Tinerele sunt dezbrăcate, testate pentru a vedea dacă sunt virgine şi examinate după mărimea sânilor. Cele mai tinere şi mai frumoase aduc preţurile cele mai mari. Ele sunt trimise la Raqqa, cetatea ISIS”, a declarat ea.

Există și o ierarhie: primii care le pot alege sunt emirii, apoi luptătorii. Ei iau trei-patru fete şi le ţin timp de o lună, până când se satură de ele, apoi le duc înapoi la „piaţă”. La licitaţiile de sclave, cumpărătorii se ceartă cu înverşunare pentru fete, lăsându-le deoparte pe cele neatractive.

 

 

Comments

comments