IT&C

Informatia ca utilizatorii de Internet Explorer sunt mai prosti, e falsa

Barbatul care a lansat pe internet zvonul ca utilizatorii de Internet Explorer sunt mai putin inteligenti decat cei care folosesc alte browsere a fost surprins sa vada ca farsa lui a ajuns subiect de dezbatere pe CNN sau BBC.

Scopul sau a fost, de fapt, de a arata incompatibilitatile dintre Ie6 si Ie8 si faptul ca inca multa lume foloseste si in prezent veche versiune de Internet Explorer.

Farsa a fost creata pentru a atrage atentia asupra problemelor din Internet Explorer: „Am fost surprins să văd studiul pe CNN, MSNBC, BBC etc. Vroiam să spun adevărul, Ă®nsă am aĹźteptat să se mai răspândească Ĺźtirea. Când am văzut că o parte din site-urile de Ĺźtiri s-au prins că e o farsă, nu mai avea rost să continui cu ea”, a declarat Gill.

barbatul se afla in spatele site-ului AtCheap.com, iar ideea i-a venit in momentul in care a aflat ca IE 6 este folosit in prezent de 10% din utilizatori din intreaga lume. „10% Ă®nseamnă foarte multă lume. Nu am niciun dubiu că este un obstacol Ă®mpotriva dezvoltării Web-ului”, a spus el pentru thenextweb.com.

Comments

comments