Sanatate

Ingredientul MAGIC pentru un par lung si stralucitor! Atat de simplu, dar atat de eficient

A avea un păr lung și strălucitor este un vis pentru toate femeile. Totuși, acest lucru este un obieectiv pentru majoritatea dintre ele. Sănătatea părului este afectată de diverse probleme, cum ar fi mătreața și infecțiile scalpului. În plus, există, de asemenea, mulți oameni care suferă de căderea părului, care poate fi o problemă foarte stresantă.

Pentru creșterea părului, prevenirea și trata unor afecțiuni care pot determina pierderea lui, mulți oameni ajung pentru tratamente scumpe și produse. Dacă sunteți printre aceștia, trebuie să știți că aceste produse conțin substanțe chimice și pot provoca unele efecte secundare.

CITESTE SI >>>

MARE ATENTIE! Nu mai mancati NICIODATA aceasta parte din puiul de gaina! Motivul VA VA SOCA

SOCANT! Intreaga familie A MURIT, dupa o greseala facuta in bucatarie! Nimeni nu stia asta

Prin urmare, ar trebui să încercați o alternativă naturală. Există numeroase remedii naturale și naturale pentru creșterea părului. Prin urmare, am decis să vă prezentăm unul dintre cele mai eficiente ingrediente naturale pentru tratamentul părului.

Ceapa, foarte bună pentru combaterea pierderii părului

Ceapa este o legumă uimitoare, care este extrem de benefică, în principal datorită compușilor cu conținut de sulf. Acești compuși sunt responsabili pentru mirosul pătrunzător, dar și pentru beneficiile asupra sănătății. De exemplu, ceapa conține polifenoli, sulfuri și metilsulfonilmetan. Acești compuși stimulează producerea de keratină, care este responsabilă pentru creșterea părului.

Conținutul de sulf din ceapa stimulează circulația sângelui și hrănește foliculii de păr. În plus, datorită efectelor antibacteriene, ceapa combate infecțiile scalpului. Ceapa este, de asemenea, un ingredient uimitor pentru sprâncenele groase.

Rețeta de ceai de ceapă pentru creșterea părului

Ingrediente:

– 4-5 cepe
– 1 l apă

Instrucțiuni:

În primul rând, curățați ceapa și tăiați-o în bucăți mici. Apoi, turnați apa într-o oală și adăugați ceapa tocată. Fierbeți ceapa pentru aproximativ 10 minute. Apoi, lăsați-o să se răcească apoi streecurați. Utilizați apa pentru a vă clăti părul după șamponare.

Sfaturi importante

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că părul dvs. va mirosi neplăcut, adăugați suc de lămâie sau apă de trandafir la clătirea părului. Mai mult, puteți utiliza și uleiuri esențiale, cum ar fi rozmarin, ulei de lavandă și mentă.

Comments

comments