INTERNATIONAL

INGRIJORATOR! Drogul asta omoara cate un om la fiecare secunda si este PERFECT LEGAL

Studii îngrijorătoare arată că aproximativ 3,3 milioane de oameni din întreaga lume, sau aproape o persoană la fiecare 10 secunde,  mor în fiecare an din cauza consumului de alcool.

Potrivit studiului efectuat de Organizatia Mondiala pentru Sanatate, numărul oamenilor care mor din cauza consumului de alcool este mai mare decât a celor care suferă de SIDA sau tuberculoza

Un raport la nivel mondial demonstrează faptul că aproape 6% din decese sunt atribuite consumului de alcool, un număr șocant pentru un drog care este perfect legal. Pe de altă parte, doar 2,8% din populația globului moare de SIDA, 1,7% de tuberculoză și 0,9% din cauza violenței.

Majoritatea deceselor cauzate de consumul de alcool survin din cauza unor complicații cardiovasculare sau a apariției diabetului, dar și din cauza cirozei care apare prin consum excesiv de bauturi alcoolice.  17% din cazurile deceselor cauzate de alcool apar în urma unor accidente rutiere dar și pe fondul violenței.

––––––

CITESTE SI >>>

Descoperire socanta! O greseala pe care o comitem frecvent duce la aparitia celor mai multe boli, inclusiv a cancerului

MIRACULOS! Consumul acestui ingredient are aceleasi proprietati ca o ora de exercitii fizice

Reteta miraculoasa care te ajuta sa elimini 15 kilograme de toxine din vasele de sange si intestine

––––––

Rezultatele alarmante i-au făcut pe reprezentanții OMS să tragă un semnal de alarmă și să îndemne guvernele țărilor să acționeze pentru a-și proteja cetățenii. Una dintre soluții ar fi mărirea taxelor la alcool, dar și desfășurarea de programe de informare la nivel public.

Doctorul Oleg Chestnov,de la Organizația Mondiala a Sănătății susține că alcoolismul se află la cote alarmante în țări ca Rusia India și China, dar se observa o tendință în creștere și în Estul Europei. Studiile arată că în Rusia, un bărbat bea în medie 32 de litri de alcool pur pe an, aproape jumătate din cantitatea consumată de un om obișnuit.

Comments

comments