WOW

Înregistrarea audio 8D, care a speriat tot internetul: „Am crezut că sufletul îmi părăsește corpul”. Ascult-o și tu!

O înregistrare audio care circulă pe TikTok a uluit o întreagă comunitate, unul dintre utilizatori susținând că „și-a simțit sufletul părăsind corpul”. Deși comentariul este unul ironic, efectele audio ale înregistrării te fac să te îndoiești că ești singur în cameră.

Este vorba despre o înregistrare audio 8D, care îți creează impresia că sunetele pe care le auzi sunt chiar reale, ele putând fi auzite din diferite direcții, mai aproape sau mai departe de tine.

Ascultați aici înregistrarea, folosind o pereche de căști si dând sunetul mai tare.


În clip, un bărbat susține că se află „în interiorul imaginației voastre” și începe să agite o sticlă cu apă, sunetul auzindu-se din diferite direcții. În cele din urma sticla este mototolită și aruncată, iar efectele audio pe care le generează creează impresia că cel care se joacă cu sticla chiar se află în cameră cu voi.

Unii utilizatori de pe TikTok s-au speriat, crezând că cineva le bate în geamul camerei sau la ușă. „Frate, am crezut că cineva bate la fereastra dormitorului meu”, a comentat unul, în timp ce altul a scris „Acest lucru ar trebui să fie considerat o crimă”.

O persoană ceva mai dramatică a scris: „Sufletul meu mi-a părăsit corpul”.

Comments

comments