INTERNATIONAL

Insarcinata, dar parasita de sot si cu datorii uriase la banca, femeia a gasit ceva socant in cuptor

Când a aflat că este însărcinată, o tânără din Australia a fost în culmea fericirii, mai ales că după doi ani de încercări în zadar începuse să-și piardă speranța.

Amanda și-a împlinit visul, însă la scurt timp avea să primească o veste șocantă: soțul ei a decis brusc să divorțeze de ea. A lăsat-o în urmă cu un copil pe drum și o rată ipotecară.

A urmat o perioadă sumbră pentru Amanda, care și-a revenit foarte greu din șoc. Prietenii însă, i-au fost alături în clipele grele și au ajutat-o foarte mult.

CITESTE SI >>>

POVESTE ADEVĂRATĂ! A bătut-o până a băgat-o în comă, apoi a aşezat-o pe canapea. Un selfie a salvat-o de la moarte – FOTO

Era in coma, cand sotul a decis s-o deconecteze de la aparate! Au inghetat cand au vazut reactia femeii. Si-a miscat buzele si a spus TREI CUVINTE

Sotia lui a murit in timpul cezarianei, lasandu-l singur cu copilul! Ce a descoperit barbatul in laptopul femeii, dupa inmormantare

Aceștia i-au pregătit și o surpriză cu ajutorul unui post local de radio. Invitată în direct să-și spună povestea dramatică, femeia a aflat pas cupas de surprizele pregătite.

Astfel, a primit șefii unei companii imăresionați de povestea femeii s-au oferit să-i ofere mâncare gratuită timp d emai multe luni și servicii de curățenie în casă. A primit, de asemenea, și foarte multe articole necesare pentru bebelușul ei nou-născut, în valoare de 4.000 de dolari.

Dar cel mai important, a primit o sumă de 10.000 de dolari pentru a-și acoperi ipoteca. Teancul de bani a fost găsit în cuptorul de la aragaz.

Momentele emoționante au fost surprinse în direct, după ce prietenii femeii au povesttit postului de radio cazul Amandei.

Comments

comments