PARENTING

Intr-o zi, educatoarea i-a rugat pe copii sa aduca la clasa o PUNGA CU CARTOFI! Ce a urmat, este o lectie de viata pe care TOTI PARINTII ar trebui s-o citeasca

Intr-o zi, o educatoare le-a spus copiilor din clasa ei sa vina cu o punga de plastic cu cativa cartofi. Fiecare cartof va primi numele unei persoane pe care copilul o uraste. A doua zi, fiecare copil a adus cartofi. Unii aveau doi cartofi, altii trei… in timp ce cativa aveau cinci.

Educatoarea le-a spus ca trebuie sa care in ghiozdanelul lor pungile cu cartofi timp de o saptamana, oriunde ar merge.

CITESTE SI >>>

DEZVALUIRILE HALUCINANTE ale unei asistente de la neonatololgie: „bebelușii sunt SEDATI sa nu mai planga!”

A intrat in baie si si-a gasit fetita asa! Cand si-a dat seama ce facea…are doar 3 ani!!!

De ce parintii platesc analizele copiilor, desi se fac decontari de la Casa de Aigurari? Raspunsul este NEASTEPTAT!

Zilele au trecut… copiii au inceput sa se planga de mirosul puternic dat de cartofii mucegaiti. De asemenea, cei care aveau cinci cartofi aveau o punga mai mare si mai grea in comparative cu cei cu doi sau trei cartofi.

La sfarsitul saptamanii, copiii au fost usurati ca jocul s-a incheiat. Educatoarea i-a intrebat: “Cum v-ati simtit carand dupa voi o saptamana intreaga o punga cu cartofi?”

Copilasii au spus tot ce aveau pe inima, plangandu-se de problemele cu care s-au confruntat in timp ce transportau cartofii urat mirositori.

Educatoarea: “Asta se intampla cand purtati ura in inima voastra pentru o persoana. Mirosul de ura va va contamina mintea si va fi purtat de voi oriunde mergeti. Daca nu puteti tolera mirosul de cartofi mucegaiti.. pentru doar o saptamana, va puteti imagina cum este sa porti ura in inima voastra pentru o viata intreaga?”

Morala: renuntati la a mai purta ura; acest sentiment urat nu trebuie sa existe in inima voastra. Invatati sa duceti o viata fericita. Iertati-i pe cei care v-au gresit.

Comments

comments