Dragoste si Sex

Intrebari INDECENTE pe care barbatii le-ar adresa femeilor, dar nu au curaj

Deși bărbații lasă să se întrevadă doar partea mai dură a personalității lor, în cadrul unei relații, de foarte puține ori alegând să-și împărtășească sentimentele sau să discute deschis despre anumite subiecte intime, în adâncul lor ard de nerăbdare saă afle lucruri despre tine la care n-ai fi crezut vreodată că s-ar fi putu gândi.

De la cât de multe alte relații ai mai avut, până la cât de multe poate să îndrăznească să-ți facă în dormitor, creierul bărbaților este invadat de o mulțime de întrebări indecente pe care sunt gata să ți le adreseze, dar consideră că nu sunt potrivite.

CITESTE SI >>>

Un lucru pe care il faci inainte de sex ar putea sa-ti puna VIATA IN PERICOL! IATA de ce ar trebui sa renunti sa-l mai faci IMEDIAT

Cat timp se gandesc barbatii la sex pe zi? Dar femeile

Motive pentru care femeile nu au uneori chef de sex

Intrebări indecente pe care barbatii vor sa i le adreseze femeilor dar n-au curaj s-o faca

Câți bărbați au mai fost înaintea mea?

Da, probabil că este previzibil, dar orice bărbat este măcinat de această întrebare când începe o relație cu o fată nouș. Cu câți alți bărbați ai mai avut relații intime. Partea amuzantă este că, oricât de mult și-ar dori să știe acest lucru, le este groază de răspuns!

Cât de des te autosatisfaci?

Asta e o altă întrebare al cărui răspuns îl vrea dezvăluit cu orice preț, însă vă închipuiți cât de nepotrivit ar suna acest lucru, chiar și după câteva luni de întâlniri, relații intime și nebunii făcute împreună. Așa ceva pur și simplu nu întrebi! Dar ideea că tu faci acest lucru, îi cam pune imaginația pe jar!

Te poate trezi dimineața pentru un amor scurt?

Bărbaților le place foarte mult sexul de dimineața, iar o parteneră care îi împărtășește această fantezie este una care are deja o bila albă. Cu toate acestea, nu te vor trezi dimineața pentru a-ți propune acest lucru, dacă nu ați discutat în prealabil subiectul…unul destul de delicat, de altfel!

Imaginile cu jucaria lui te excită?

În secret, bărbații vor să știe cât de mult bărbăția lor și implicit dimensiunea la care poate ajunge le încinge imaginația femeilor. Deși pare greu de crezut, mulți bărbați sunt complexați de ceea ce au în pantaloni.

Care este locul tău cel mai sensibil în care vrei să fii atinsă?

Cum bărbații sunt mai vizuali și nu prea suportă preludiul, ar vrea să facă lucruri magice în dormitor care să vă plonjeze într-o altă dimensiune, mai intensă. Normal că vor să știe zona ta cea mai erogenă. Astfel, va sări peste toate etapele…

Ce te atrage mai mult la el? Mușchii sau abdomenul?

O astfel de întrebare o au mai degrabă bărbații care sunt constant preocupați de aspectul lor fizic și merg des la sala. Pentru acest tip de bărbați, corpul lor este ca un templu și este firesc că ar da orice să știe ce parte din corpul lui te atrage cel mai mult.

Comments

comments