Sanatate

Isi preseaza in fiecare zi urechea cu un carlig! UITE care este explicatia uimitoare

Știți ce se întâmplă dacă apăsați lobul urechii cu un cârlig de rufe? Ei bine, acest mic truc este foarte folositor deși pare un gest banal/

Potrivit refloxoterapiei, apăsând anumite puncte de pe corp poate fi eliminată durerea prezentă în alte părți ale corpului, aparent fără nici o legatură cu locul asupra căruia se exercită presiunea. Aceasta este o zonă specială care are adevărate efecte medicale asupra organismului, iar acționarea ei pare că face minuni, după cum precizează LittleThings.com.

CITESTE SI >>>

MEDICINA CHINEZEASCA: Bautura MIRACULOASA care previne cancerul si detoxifica organismul

Ati observat spuma in urina! Iata ce inseamna acest lucru

Parul tau dezvaluie atat de multe despre starea ta de sanatate! Punctul 4 este foarte des intalnit

Iata, mai exact, ce se întâmpla daca presezi urechea cu un cârlig

Urechea este un punct de presiune foarte interesant, deoarece conține o mulțime de terminații nervoase și poate ameliora în mod eficient durerea, dacă este apăsat.

Cu ajutorul unui cârlig de rufe puteți pune presiune asupra un nerv specific și puteți ușura disconfortul sau durerea. Pare surprinzător, dar chiar functioneaza. Urechea are 6 puncte de presiune, care sunt conectate la diferite părți ale corpului și, dacă sunt apăsate corect pot avea într-adevăr efecte uimitoare.

Găsiți mai jos o listă cu cele 6 puncte miraculoase și părțile corpului de care sunt conectate și care corespund cu punctele marcate în imaginea de mai jos

 1. Spate și umeri
  Dacă apăsați partea superioară a urechii veți scăpa de dureri de spate si umeri. Așezați un cârlig pe partea superioară a urechii timp de 60 de secunde și durerea de spate și tensiunea vor dispărea. Pentru rezultate optime, repetați procesul de câteva ori în timpul zilei.
 2. Organe
  Acest punct este conectat la fiecare organ din corp, deci, dacă simțiți disconfort în interior ar trebui să masați ușor acest punct de câteva ori pe zi, pentru a calma durerea. Cu toate acestea, în cazul în care durerea este persistenta trebuie să consultați medicul.
 3. Articulații
  Acest punct de presiune este legat articulațiilor, deci, dacă simțiți dureri articulare aveți posibilitatea să apăsați cu un cârlig acest punct și durerea dispare instantaneu. Cu toate acestea, dacă aveți dureri cronice, ar trebui să consultați un medic.
 4. Sinusuri și gât
  Punctul de presiune de pe partea inferioară a urechii are legătură cu sinusurile și gâtul și dacă suferiți de infecție a sinusurilor sau dureri în gât o presare a acestui punct de pe ureche poate face minuni.
 5. Digestia
  Problemele digestive pot fi rezolvate prin apăsarea punctului situat chiar deasupra lobului urechii. Dacă prezentați dureri abdominale sau crampe, problemele vor dispărea complet cu această metodă. Cel mai bun lucru în această practică este că acesta poate fi utilizată ca o măsură de precauție.
 6. Capul și inima
  Cele două organe mai importante ale corpului sunt conectate la punctul de presiune din interiorul urechii. Durerile de cap si problemele cardiovasculare mai mici pot fi eliminate prin aplicarea de presiune cu degetele sau cu un cârlig pe această zonă.

Comments

comments