Sanatate

Iti cureti rinichii de toxine si elimini pietrele cu acest remediu facut in casa

Rinichii joaca un rol foarte important în funcțiile de zi cu zi ale organismului. Aceste organe filtrează aproximativ 150 litri de sânge pentru a produce aproximativ 1 până la 2 litri de urină, care conține din deșeuri și lichide suplimentare.

Mai mult decât atât, rinichii mențin electroliți stabili, cum ar fi potasiu, sodiu și fosfații, care ajută la reglarea tensiunii arteriale și produc hormoni care produc celulele rosii din sange si pastreaza oasele puternice.

犀利士
-REMEDY-11.jpg” alt=”” width=”640″ height=”341″ />

Pietrele la rinichi sunt cele mai comune afecțiuni ale rinichilor, care afecteaza milioane de oameni din întreaga lume. În general, pietrele la rinichi nu sunt în pericol viața, dar ele pot provoca dureri chinuitoare.

În acest articol veți descoperi o reteta naturala care vă va ajuta să scăpați de pietre la rinichi si să vă îmbunătățiți în mod semnificativ funcția renala.

Pietrele la rinichi sunt eliminate CU ACEST REMEDIU UIMITOR FĂCUT ÎN ACASĂ

Ingrediente:

O mana de patrunjel sau frunze de coriandru
Apă

Mod de preparare:

Procedura este foarte simpla. Luați o grămadă de pătrunjel sau Coriandru și spălați-le bine. Tăiați frunzele în bucăți mici și puneți-le într-o oală. Apoi, turnați apă peste ele și fierbeți-le timp de 10 minute.

Lăsați-le apoi să se răcească. Apoi, strecurați amestecul și transferați lichidul într-un recipient curat. Depozitați-l în frigider să se răcească.

Beți câte un pahar pe zi. În curând veți observa că excesul de sare și toxinele sunt eliminate din organism prin urinare.

Patrunjel si coriandru sunt cele mai benefice plante medicinale pentru curațarea rinichilor. Aveți posibilitatea să utilizați pătrunjel sau coriandru, sau le puteți combina.

Din nefericire, cei mai mulți dintre medici nu aproba astfel de metode alternative de curățare a rinichilor. Ei apelează, în general, la medicamente convenționale care sunt slab eficiente și cauzează mai mult rău decât bine.

Comments

comments