Leacul impotriva CANCERULUI, descoperit inca din anul 1923 si ASCUNS de ochii publicului de industria farmaceutica

Cauzele aparitie cancerului, cea mai devastatoare afectiune a tuturor timpurilor a fost descoperita acum cativa zeci de ani buni, mai exact in anul 1923. Totusi, o foarte mica parte a populatiei au avut acces la astfel de informatii, devreme ce industria farmaceutica le-a tinut secrete.

Exista un leac impotriva cancerului descoperit inca din anul 1923

Dr. Otto Heinrich Warburg descoperea pe vremea aceea ca o dieta nesanatoasa asociata cu crearea unui mediu acid in organism favorizeaza aparitia si dezvoltarea cancerului. Aciditatea excesiva duce la eliminarea oxigenului din celule, producand un mediu perfect pentru dezvoltarea celulelor canceroase, potrivit HealthyFoodTeam.com.

Doctorul Warburg, care castiga si premiul Nobel in 1931 pentru studiile sale sustinea ca celule canceroase au nevoie de un mediu anaerobic si de multa glucoza pentru a se dezvolta. Daca eliminam 35% din oxigenul celulelor canceroase, exista sanse foarte mari ca cele canceroase sa apara si sa se dezvolte in doua zile. Cel putin asa aratau experimentele facute de dr. Warburg.

Astfel, o nutritie sanatoasa este elementul esential de prevenire a dezvoltarii cancerului in organism. Nivelul de acid din organism este determinat in mare parte de tipul de alimente pe care le consumam.

Aciditatea si alcalinitatea in organism sunt masurate cu o scala logaritmica, numita pH. Scala pH-ului este cuprinsa intre 0 si 14. Un pH de 7 este unul neutru. Un pH care depaseste usor nivelul 7 este de obicei unul normal.

De asemenea, pH din sange se situeaza intre 7,4 si 7,45.

Dar care sunt acele alimente care favorizeaza cresterea acidului din organism?

Acidul este sporit in organism cu ajutorul urmatoarelor:

– alcool
– orice mancare gatita
– paine
– sare prelucrata
– zahar prelucrat si alti derivati
– produsele de origine animala (laptele si branza)
– faina prelurata si derivatii sai (pastele, prajiturile, etc)
– Margarina
– Tigarile
– cafeaua
– Orice tip de mancare procesata, aromele artificiale, stabilizatorii si alte substante artificiale.

CITESTE SI >>>

MEDICINA CHINEZEASCA: Bautura MIRACULOASA care previne cancerul si detoxifica organismul

Descoperire socanta! O greseala pe care o comitem frecvent duce la aparitia celor mai multe boli, inclusiv a cancerului

“Fructul care elimina CANCERUL! Este mai eficient decat CHIMIOTERAPIA” VEZI ce spun medicii

INCREDIBIL! Semintele unui fruct banal elimina CANCERUL mai eficient decat chimioterapia. Nici medicii nu stiau asta

Toate aceste elemente, consumate in exces, produc o aciditate sporita in organism si, in mod indirect, pot favoriza dezvoltarea celulelor canceroase.

Daca obisnuiti sa consumati frecvent aceste produse, exista si o veste buna. Iata acele alimente care alcalinizeaza organismul, reducand deci starea acida din interior:

– fructele
– Legumele
– Apa

Incercati sa consumati cat mai des fructe, legume crude si sa beti mimimum 2 litri de apa pe zi, pentru a crea un echilibru in organism care sa va fereasca de dezvoltarea celulelor canceroase.

Persoanele care sufera de afectiuni ar trebui sa urmeze o dieta bazata in proportie de 80% din mancare alcalina.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger