Lovitura pentru studenti! Nu vor mai avea voie PRIN LEGE sa faca asta

Un grup de politicieini au initiat un proiectd e lege pentru a interzice chefurile in caminele studentesti.

Cele mai frumoase amintiri din perioada studentiei risca sa dispara, odata cu aceasta inititiva. Parlamentarii s-au pus pe studenti vrand sa puna stop chefurilor.

Parlamentarii discuta pe marginea unui proiect de lege care vrea sa modifice Legea Educatiei. Printre masurile prevazute in acest proiect se numara si interzicerea petrecerilor in camine.

Studentii nu au privit cu ochi buni aceasta initiativa, unii spunand ca este inutila, intrucat oricum petrecerile sunt interzise in camine dupa ora 22.00.

—————-

CITESTE SI

Imaginea zilei, din Bucuresti! Cum a indraznit sa iasa aceasta studenta pe strada

Veste îngrijorătoare pentru toți tinerii între 20 si 35 ani. Armata le pregătește o nouă surpriză

STUDIU: Cum sunt vazute femeile care posteaza fotografii INDECENTE pe Facebook

————–

„Petrecerile sunt interzise dupa orele 22.00 in camine, iar studentii merg sa se distreze la terase ori in cluburi. Deputatii ar face bine sa se ocupe de problemele reale ale tinerilor, si nu de unele inexistente. As fi bucuros sa vad un politician de la noi cum traieste o luna dintr-o bursa studenteasca”, a declarat Nicolae Tunsoiu, presedintele Uniunii Nationale a Studentilor din Romania.

In timp ce unii resping categoric aceasta idee, altii propun stabilirea anumitor zile in care sa se poata organiza petreceri.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger