Revista presei

Maia Morgenstern explica simplu de ce trebuie sa plece actualul guvern: „E ca in casnicie. M-ai inselat, divortez. Voi respira aer curat”

Maia Morgenstern a asociat situatia politica actuala cu o casnicie, ocazie cu care a tinut sa isi exprime punctul de vedere intr-un mesaj transant publicat pe pagina de Facebook.

„Celor ce ma acuza ca nu stiu (sau ca ma las manipulata): Asa e. Nu am citit ”ordonanta” (nici aia noua, nici aia veche). Si chiar daca am incercat, probabil ca n-am inteles mare lucru. Dar nici nu mi-a explicat nimeni (da, am nevoie, e o crima?). Mai curand o bataie de joc. Am avut parte de dispret. Si indiferenta. Si „ignore”…. si un fel de ”asa e, ca zic io”. M-ai inselat. Celor care ma acuza de lipsa de recunostinta (”V-a dat salarii…etc”): E ca in casnicie. Te-am prins ca ma inseli. ”Ce tipi, draga, atata? Ca ti-am luat si tie parfum! Nu mai urla, ca te-am dus in concediu la Halkidiki!” Dar m-ai inselat. Si divortez. Ma despart. M-ai inselat. ”Nu e bine, mama!” – imi spun oameni ce ma iubesc si pe care ii respect la randul meu. „O sa vezi tu….” Probabil ca parfum nu mai vad eu, dar voi respira aer curat”, a transmis actrita pe Facebook, citata de Mediafax.

Mii de oameni au iesit luni seara in strada la protestul de la Palatul Victoria fata de ordonanta privind modificarea codurilor penale si a proiectului gratierii, dar si contra-protestul de la Palatul Cotroceni, in sprijinul Guvenului.

Sursa: Aktual24.ro

Comments

comments