PARENTING

Mama GRIJULIE vs mama DELASATOARE! Clipul asta te va face sa te gandesti mai bine cum iti cresti copilul

Fiecare mama are capacitatea ei de a rezista la stres, dar mai ales de a stabili propriile bariere cand vine vorba de sanatatea celui mai pretios lucru din viata sa – copilul ei. Impactul celui mic cu lumea inconjuratoare poate sa devina pentru unele mame subiect de isterii, in timp ce pentru altele un lucru normal.

Cum se comporta mamele cu bebelusii lor, care sunt atat de entuziasmati sa ia contact cu tot ceea ce se afla in jurul lor?!

Eu mi-amintesc ca, copil fiind, mama ma lasa sa merg pe jos, de-a busilea si sa explorez mediul inconjurator..uneori gustand lucrurile din jurul meu.

In zilele noastre, exista insa o adevarata fobie in legatura cu „mizeria”! Tot ce este de pe jos este mizerabil si aducator de boli cumplite. Cu toate acestea, daca iti lasi bebelusul un minut nesupravegheat, te trezesti ca in 3 secunde baga ce poate in gura.

Cum ar fi sa-ti gasesti copilul, care de-abia a invatat sa mearga de-a busilea, gustand din mancarea pisicii?! Oribil, nu? Probabil ca ai fi in stare sa-i cureti gura cu spirt dupa aceasta experienta ingrozitoare.

De la medicii pediatrici excentrici care sfatuiesc proaspetele mamici sa-si lase bebelusii sa manance de pe jos, pana la cei care le recomanda zeci de masuri de prevenire ale acestora de a intra in contact cu mediul „murdar” din jurul lor, parerile se impart in functie de ce fel de parinte esti tu!

Va prezentam mai jos un clip edificator despre mamicile care sunt exagerate cu copii lor si cele care neglijeaza gesturile de exploratori ale acestora! Noi suntem curiosi, ce fel de mamicia esti tu!

 

 

Comments

comments