INTERNATIONAL

„Mami, eu chiar te iubesc!” Bebelusul al carui semn din nastere a uluit internetul! Toate asistentele si-au facut selfie cu el

Faceti cunostinta cu un baietel special, care s-a nascut cu un semn din nastere un pic mai neobisnuit.

Parintii sai, un cuplu din Turcia, nu le-a venit sa creada cand au observat semnul distinctiv pe care micutul lor il avea pe frunte.

Cinar, care are acum 14 luni, a venit pe lume cu un semn in forma de inimioara pe frunte. Desi la inceput arata ciudat, acest semn distinctiv l-a transformat imediat pe baietel intr-unul special.

Parintii, Murat Engin in varsta de 30 de ani si sotia sa Ceyda, in varsta de 28 de ani, sunt in culmea fericirii ca Cinar are foarte multi fani. de la raspandirea vestii ca micutul are o „inima in frunte”, tot mai multi oameni vor sa-l viziteze si sa faca poze cu el.

„Il iubim atat de mult, pe el si pe inimioara lui din frunte”, spune Murat pentru dailyMail.co.uk. „Dupa ce o infirmiera l-a curatat in sala de operatie, eu am fost primul care am vazut semnsul pe fruntea lui Cinar. Am fost uluit, dar cand m-am apropiat mi-am dat seama ca este o inima foarte frumos conturata. mi-a fost greu sa nu izbucnesc in plans”,a mai spus Murat vizibil emotionat.

 

Sursa foto: DailyMail.co.uk

Comments

comments