ACTUAL

MARE ATENȚIE!!! Ce boli poți să iei dacă pupi icoanele din biserică. Avertismentul este cât se poate de SERIOS

Creştinii merg des la biserică, iar acolo iau la rând toate icoanele şi le sărută. Este o tradiție adânc înrădăcinată în istoria poporului nostru.

Cu toate acestea, medicii avertizează că oamenii se supun unui risc imens de a contracta unele boli periculoase, dacă recurg la acest gest.  Printre acestea, este vorba de boli virale sau anumite ciuperci de care pot scăpa numai printr-un control specializat.

CITESTE SI >>>

Arsenie Boca si profetia care sta se se implineasca. Ce se intampla cu sufletele oamenilor. Sfantul Ardealului poate rasturna religiile

INCREDIBIL! Efectele miraculoase ale SEMNULUI CRUCII asupra mancarii. Ce au descoperit oamenii de stiinta

Studiu: Romanii, slabi la stiinta, dar increzatori in horoscop, religie si superstitii

„Igiena nu are nicio treabă cu credinţa. Atunci când tuşim sau strănutăm este la fel. (…) Contactăm microbi. Cel care intră în contact cu flora microbiană poate primi cu mare uşurinţă aceste mici organisme. Acest fapt, indiferent că este în biserică se poate transmite astfel de boli. Bătrâne ajung la spital des cu stări de rău, chiar la urgenţe, ele care merg la biserică. Este bine să aveţi grijă la acest regim alimentar de post”, a avertizat un medic la Antena Stars. 

„Trebuie să ţinem cont de toate că altfel ne punem sănătatea în pericol şi sunt sigur că divinitatea va accepta aceste lucruri. De la boli virale, la herpesuri, boala sărutului poate fi luată sau o întreagă serie de ciuperci. Contactul cu secreţiile altuia nu e sănătoasă. Flora microbiană supravieţuişte ceva timp. Trebuie să fie respectate aceste reguli de igienă chiar şi la obiectele de cult.” a mai precizat medicul.

Comments

comments