MARE ATENTIE! Daca observati un fluture mov la capul unui nou-nascut, IATA CE INSEAMNA

Millie era foarte entuziasmată în momentul în care a aflat că va avea gemeni, o veste de care orice părinte s-ar bucura. De-abia aștepta să-i vadă cum se joacă împreună, mai ales că și-a dorit dintotdeauna să aibă gemeni.

Însă, chiar dacă sarcina a mers bine până la un punct, la un moment dat a primit o veste tulburătoare care avea să-i schimbe radical viața

CITESTE SI >>>

Nu este pentru asezat copiii! La ce foloseste, de fapt, suportul de la carutul de cumparaturi! Nimeni nu stia asta

Va mai aminiti de bebelusul care fuma 40 de tigari pe zi? Uite cum arata astazi, la 8 ani

Politia recomanda sa facem asta copiilor nostri! Motivul, le poate salva viata

Efectul fluturelui

Medicii i-au spus viitoarei mămici, că unul dintre gemeni suferă de hidroencefalie, o boală severă care împiedică dezvoltarea normală a creierului. Astfel că acesta, chiar dacă se va naște, nu va putea supraviețui. Vestea i-a devastat pe viitorii părinți, care au trecut de la extaz la agonie.

După naștere, bebelușul cu hidroencefalie a murit, iar părinții au rămas în spital pentru a-i plânge dispariția. La un moment dat, un necunoscut vizibil afectat de situația părinților a venit la ei și le-a spus, fără să știe că a fost vorba de o naștere gemelară: „Să fiți fericiți că nu ați avut gemeni”. Necunoscutul a vrut să sublinieze faptul că în cazul gemenilor, ar fi putut să-i piardă pe amândoi.

Dar spusele lui au lovit-o și mai rău pe Millie. La scurt timp după acest incident, cei doi soți s-au hotărât să lanseze prin fundația pe care o conduceau un program de informare în spitale.

Ei au venit cu soluția ingenioasă de a lipi fluturi mov la capul fiecărui copil provenit dintr-o sarcină multiplă, dar care și-a pierdut geamănul pentru a evita astfel suferințele suplimentare și pentru a aduce la cunoștină străinilor despre suferința părinților.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger