PARENTING

Mare atentie parinti! Fetita lor de 2 luni a murit din cauza unui detaliu banal. Nu stiau acest lucru

Tragedie fara margini intr-o familie din Marea Britanie, al carei bebelus si-a pierdut viata din cauza unui detaliu banal, pe care parintii nu l-au stiut.

Esther Roseman impreuna cu sotul ei au fost foarte bucurosi in momentul in care au ajuns acasa cu fetita lor de-abia nascuta. Atat de bucurosi incat si-au dorit sa o tina mereu aproape.

CITESTE SI >>>

A cazut si s-a julit la genunchi, dar educatoarea nu i-a curatat rana! Acum se lupta pentru viata ei. ce s-a intamplat este SOCANT! Toti parintii trebuie sa aiba grija cu acest lucru

Toti parintii trebuie sa stie asta! Cum sa salvezi un copil care se ineaca in doar cateva secunde

Baietelul lor incepuse sa se invineteasca si nu mai putea respira! Medicii au avut un soc cand au vazut ce avea in gat
Au decis astfel sa cumpere un anumit tip de patut care se poate atasa de patul matrimonial. O greseala care i-a costat scump.

Cand a culcat-o pe fetita, Esther era sigura ca totul va fi in regula. La cateva ore distanta s-a trezit si a constat cu groaza ca micuta nu mai rasufla. Se pare ca in somn, micuta de 7 saptamani s-a rasucit si capul i-a cazut din patut in patul parintilor. Din cauza ca existau mici diferente de nivel intre patul parintilor si cel al fetitei, aceasta atarna cu capul in jos si, fiind extrem de micuta si fragila, nu a putut sa-si tina singura capul si s-a asfixiat.

„În acel moment viața mea s-a terminat. Simțeam că doar eu sunt vinovată de cele întâmplate. Viața fiicei mele s-a întrerupt atât de tragic doar din cauza mea” — a spus Esther, cu lacrimi în ochi.

Ulterior, medicii au confirmat ca moartea bebelusei a survenit in urma unei greseli de design in ceea ce priveste patutul. Cu toate acestea, compania producatoare a refuzat sa faca orice comentariu pe aceasta tema.

Esther a aflat, din pacate, tarziu ca acest fel de patuturi sunt interzise in SUA si Canada. Cu toate acestea, o astfel de interdictie nu exista in Marea Britanie.

Mai multe detalii despre aceasta tragica poveste gasiti aici

Urmariti in clipul de mai jos cum sunt proiectate acest tip de patuturi si ce riscuri presupun!

Comments

comments