ACTUAL

Marturia HALUCINANTA unui barbat despre preotul Pomohaci! Ce simtea cand ii atingea hainele – VIDEO

Un bărbat, care susține că este vecin și amic cu preotul vedetă Pomohaci, implicat într-un scandal monstruos de corupere de minori, spune că preotul a avut un rol important în vindecarea sa dintr-o boala grea.

Bărbatul a fost operat pe creier, dar situația sa nu a fost una bună după operație. Soția s-a temut că acesta poate să-și piardă vederea, așa că i-a propus bărbatului să meargă la preotul Pomohaci pentru niște rugăciuni, din moment ce acesta era vecin cu ei.

Bărbatul a declarat într-o emisiune tv că, în mod surprinzător, după ce se îmbrăca cu hainele pe care femeia i le ducea preotului Pomohaci să le atingă în timpul slujbei, el se simțea mult mai bine.

„Datorită rugăciunilor spuse de Cristian Pomohaci, eu astăzi, după 26 de ani, eu sunt om. Eu îl cunosc dinainte să fie preot. Era un om foarte bun” a spus vecinul preotului.

„Prin rugăciuni m-a vindecat, nevastă-mea mergea la el la biserică, eu nu m-am dus, iar el se ruga – nevastă-mea mergea cu câte o bluză, cu câte un tricou. Iar eu simţeam o uşurare în secunda în care îmbrăcam acea haină. Nu, personal nu am fost, nu am putut fi transportat”, a povestit vecinul acestuia.

Comments

comments