BIZAR

Marturisirea unui GINECOLOG! Ce avea pacienta inauntru? „Ma asteptam la orice, dar nu la ASTA!”

Ca medic ginecolog ai parte de o multime de experiente, care mai de care mai interesante, in masura in care multe femei apeleaza la ajutorul tau in momente extreme, nu doar pentru consultatii obisnuite.

Intr-o dimineata, o femeie a sunat la cabinetul unui medic ginecolog pentru o programare, spunandu-i asistentei ca are ceva blocat in zona intima si vrea sa fie scos.

Medicul nu s-a putut pronunta in legatura cu obiectul care ramasese captiv, intrucat nu stia despre ce este vorba, dar a invitat-o pe pacienta la un control, dupa cum scrie Bewoman.ro.

Cand femeia s-a prezentat la consult, lucrurile s-au lamurit imediat. Vizibil jenata, pacienta i-a declarat medicului ca incerca sa-si provoace singura placere cu un flacon de deodorant, cand capacul acestuia s-a desprins si a ramas inauntru.

CITESTE SI>>>

Milioane de femei practica ASTA sub dus, nestiind la ce pericole se expun! Uite ce se poate intampla cu zona lor intima

Ce a facut o femeie cu un catel de usturoi in zona intima, i-a lasat pe toti fara cuvinte! Nimeni nu stia acest truc genial

Obiceiuri pe care tinerele le au in ZONA INTIMA si care sunt DAUNATOARE! IATA ce sa eviti

In zadar femeia a incercat sa-l scoata, intrucat obiectul buclucas se afunda si mai tare pe masura ce ea voia sa-l scoata afara. Durerea foarte puternica si neputinta de a-l scoate a determinat-o sa ia masuri imediate. Si singura solutie a fost sa apeleze la ginecolog.

Medicul, vizibil tulburat de aceasta poveste, a concluzionat ca femeia necesita o interventie chirurgicala pentru a scoate obiectul. Din fericire, operatia a decurs bine si femeia a scapat de capacul de deodorant si este in afara oricarui pericol.

Povestea, dincolo de caracterul ei trivial, doreste sa fie un semnal de alarma pentru femei, in special adolescentele cu imaginatie bogata, ca ceea ce folosesc in zona intima poate sa le dauneze, in masura in care nu este testat si avizat pentru folosirea stricta in acea zona.

Comments

comments