Masina venita din viitor! Cum arata bolidul 100% electric care si-a propus sa spulbere suprematia Tesla! Uite de ce este capabila masina asta

Zilele trecute, la targul CES de la Las Vegas, a fost prezentat bolidul viitorului. Considerat un puternic concurent pentru Tesla, modelul conceput de Faraday Future se numeste FFZero1. Carcotasii i-au gasit imediat si o porecla “Tesla killer” (Mai e nevoie de traducere?)

Masina, suta la suta electrica, are o mie de cai putere. Viteza maxima este de 321 de kilometri pe ora, iar la suta ajunge in trei secunde. Spre deosebire de modelele asemanatoare de pe piata la ora actuala, FFZero1 a fost conceputa sa se alimenteze de la mai multe baterii, nu doar de la una singura.

Soferul are la dispozitie si un soi de casca, cu ajutorul careia primeste oxigen si apa. Producatorii au facut “aero-tunele”, adica zone care transporta aerul pe sub masina. Pe langa faptul ca o ajuta sa se miste mai bine, aerul acesta raceste si bateriile si nu le permite sa se supraincalzeasca.

CITESTE SI >>>

Foloseste sosete imbibate in urina pentru a-ti incarca telefonul mobil! UITE CUM

Calendarul de ceapa: Ce luni din 2016 vor fi secetoase si care vor fi ploioase, dupa un meteorolog neobsinuit

Ti-ai facut nevoiele IN MOD GRESIT toata viata ta si nici macar nu stiai asta! Uite care este pozitia corecta in care sa stai pe wc

Bolidul celor de la Faraday seamana mai degraba cu un Batmobil, este sport si, in acelasi timp, are o nota de eleganta.

Specialistii in domeniu sustin ca aceasta masina ar putea fi un concurent foarte puternic pentru Tesla. Interesant este ca din echipa Faraday fac parte foarte multi oameni importanti si cu mare experienta care au facut parte initial din echipa Tesla, firma lui Elon Musk.

Desi arata extraordinar si are niste calitati uimitoare,  este un concept car si nu va fi scos pe piata. Reprezentantul companiei, Nick Sampson, a declarat ca FFZero1 a fost proiectata doar pentru a arata “ce  se poate face”.

Se asteapta ca prima masina construita de Faraday Future sa fie scoasa pe piata peste doi ani.

Sursa: Supertari.ro

Comments

comments

Author: johnyhilfiger