PARENTING

Medicii i-au spus că a luat un VIRUS și se va vindeca! A descoperit ceva TERIFIANT când i-a schimbat fetiței scutecul

Aga Wabnig, o tânără mămică din Marea Britanie, era îngrijorată când fiica, Viktoria, s-a îmbolnăvit când avea doar câteva luni. Medicii care au examinat-o au fost convinși că este vorba despre un virus care va trece cu medicamente și a fost trimisă acasă.

La câteva zile distanță, Wabnig a descoperit ceva șocant în timp ce îi schimba scutecului Viktoria.

CITESTE SI >>>

Bebelusul se dezvolta normal, pana intr-o zi cand tatal s-a uitat mai atent la o poza! Ce a descoperit i-a luat pe toti prin surprindere

Baietelul lor incepuse sa se invineteasca si nu mai putea respira! Medicii au avut un soc cand au vazut ce avea in gat

Bona i-a spus mamei ca fetita ei si-a rupt dintele de la un biscuite! Cand au vazut medicii ce-i in gura fetitei S-AU INGROZIT

Mămica a observat o excreșcență pe unul din șoldurile fetiței, cam de marimea unui ou.

„Am văzut-o și mi-am spus: „Asta nu ar trebui să fie acolo“, a spus Aga. „A fost foarte infricosator.“

Când a mers la spital, mamei i s-au confirmat cele mai rele temeri ale sale. Fetița avea cancer. Copilul de doar câteva luni ar fi avut nevoie de cel puțin trei ședințe de chimioterapie și o mulțime de înțepături pentru investigații.

„Într-un minut această fetiță perectă s-a transformat într-un copil atât de bolnav, încât un viitor diagnostic era incert“, a spus Wabnig cu lacrimi în ochi, porivit WomansWorld.com.

Din fericire, se pare că tumoarea a fost descoperită la timp. Deși Viktoria a fost bolnavă ceva timp, tratamentul prin care a trecut a transformat-o într-o fetiță sănătoasă, care acum are 6 ani și nu-și mai amintește de chinurile prin care a trecut.

Ce minune!

Comments

comments