Revista presei

MESAJUL INFIORATOR scris de o tanara cu cutitul intre picioare, dupa ce a fost abuzata fizic ani la rand

O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce a luat o supradoză de droguri, combinată cu alcool. Ani la rând, fata fusese abuzată în moduri de neimaginat. Într-o zi, a pus pur şi simplu mâna pe un cuţit şi a început să-şi „cresteze” pe propria piele un mesaj înfiorător! Atenţie, detaliile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

A fost smulsă din sânul familiei biologice pe când nu împlinise nici măcar un an. La acea vreme, autorităţile au decis că era cel mai bun lucru pe care-l puteau face pentru ea, din motive rămase, până la această oră, necunoscute.

CITESTE SI >>>

Au vrut sa-si prepare o limonada. La cateva ore distanta au ajuns la urgente, in stare grava! Poti pati si tu asta

Tanarul care a murit de doua ori, dezvaluie cum arata viata de apoi

CUTREMURATOR! Motivul pentru care aceasta femeie avea dureri de cap groaznice

A ajuns în casa unei familii adoptive care, în câţiva ani, a târât-o într-o lume neagră, necunoscută copilei până atunci. În scurt timp, abuzurile sexuale au devenit o obişnuinţă pentru fată, dovezile strânse de autorităţi indicând şi faptul fusese obligată să se prostitueze. Drogurile şi bătăile, la fel.

„Tânăra a fost folosită şi abuzată în fel şi chip, a fost supusă la atrocităţi de neimaginat. Şi culmea, au abuzat-o chiar cei care aveau datoria morală, luată sub jurământ scris, să o îngrijească şi să o apere de astfel de abuzuri”, a spus Donna Ward, asistent social.

Ororile pe care le-a avut de înfruntat în fiecare secundă a vieţii au făcut-o pe tânără, într-un moment de furie, să-şi scrie, între picioare, un mesaj înfiorător: „Urăsc sentimentele”. În 2014, fata a murit, după ce a luat o supradoză de droguri, combinată cu alcool. Potrivit medicilor care au efectuat autopsia, fata şi-a „crestat” pur şi simplu cuvintele pe piele, cu un cuţit.

Sursa articol: Realitatea.net Articolul original poate fi citit integral aici

Comments

comments