Sanatate

Metode simple si naturale de a redeveni VIRGINA!

Există mulți oameni care cred că este posibil ca, cu ajutorul unor remedii naturale, să putem restabili virginitatea femeilor.Deși sună imposibil, pentru că acest lucru nu este dovedit stiintific, se crede cu tărie că unele măsuri corective pot face de fapt acest lucru foarte ușor.

Iată câteva metode naturale pentru să le încercați, astfel încât să deviniți virgină din nou, potrivit JustHealthyLifestyle.com

CITESTE SI >>>

Semne care arata ca aveti un vagin bolnav! Iata ce puteti face pentru a-l mentine sanatos

3 metode de a scapa de MIROSUL NEPLACUT din zona intima! Functioneaza GARANTAT

Roseata si mancarimi in zona intima! Iata de ce nu trebuie sa ignorati niciodata aceste simptome

Moduri simple și naturale de a deveni din nou virgină

Curcuma comosa – este o planta foarte puternică din aceeași familia cu ghimbirul, care poate întări semnificativ pereții uterului și a vaginului. O puteți unge în zona intimă sau o putetți consuma sub formă de ceai! Are același efect

Agrișele – sunt bogate în vitamina C, si pot ajuta în mod natural la strângerea vaginului. Trebuie doar să fierbeți agrișele și lichidul rămas depozitați-l în frigider. Spălați zona intimă cu acest lichid înainte de a face baie.

Frunza de stejar – este un remediu foarte puternic, care lubrifiază și netezește pielea din zona intimă, dar are și rolul de a întări mușchii din acea zonă.

Schinduful, denumit și fân grecesc, este cunoscut pentru abilitatea sa de a mări sânii. Unii experți susțin însă că aceasta poate ajuta, de asemenea, și la strângerea zonei intime.

Cohoșul negru – este o plantă originară din America de Nord, care ajută la tonifierea pielii. Uscat pe soare și măcinat într-o pulbere, acesta poate fi folosit la prepararea unui lichid cu care se fac spălături în zona intimă.

Aloe vera– are capacitatea de a strânge și a revitaliza părțile intime. Aveți nevoie doar gelul de aloe vera care se extrage foarte ușor de pe frunză si se aplica pe organele genitale, în scopul de a le strânge și revigora.

Hamamelis – un arbore nord-american cunoscut pentru capacitatea sa de a trata infecțiile vaginale, în special candidoza. Frunzele sale sunt utilizate și în întărirea vaselor de sânge, iar folosite sub formă de infuzie ajută la întărirea mușchilor vaginali

Comments

comments