Revista presei

Milioane de femei practica ASTA sub dus, nestiind la ce pericole se expun! Uite ce se poate intampla cu zona lor intima

Mai multe studii legate de dusul in zona intima sau a spalarii vaginului cu un dispozitiv au dezvaluit anumite riscuri pe care femeile ar trebui sa le ia in considerare atunci cand exagereaza in aceasta privinta.

Astfel studiile demonstreaza ca femeile care fac asta mult prea des pot dezvolta cancer ovarian sau sarcini extrauterine.

CITESTE SI >>>

Obiceiuri pe care tinerele le au in ZONA INTIMA si care TREBUIE EVITATE

Cum sa ne curatam corect ZONA INTIMA

Ce se intampla daca nu ne schimbam zilnic lenjeria intima

Cercetatorii au descoperit si legatura dintre dus si cancerul cervical, fertilitatea redusa, HIV sau alte boli cu transmitere sexuala.

Insa, National Institute of Environmental Health Sciences a fost primul care a demonstrat legatura dintre cancerul ovarian si practica zilnica a milioane de femei.

Joelle Brown, profesor epidemiolog la Universitatea din California, San Francisco a dezvaluit ca, desi stia de alte probleme legate de practica dusului, legatura dintre a face dus si cancerul ovarian a luat-o prin surprindere.

Asociatia medicilor ginecologi recomanda ca femeile sa nu mai faca asta si in ciuda acestui fapt ele continua deoarece cred ca acest lucru are beneficii asupra sanatatii, precum igiena.

Comments

comments