INTERNATIONAL

MIRACOL! Bebelus de 8 luni, CATAPULTAT din masina in urma unui accident, gasit NEVATAMAT intr-o canalizare

Un bebelus de 8 luni a fost aruncat la cativa metri de masina in care se afla in urma unui accident teribil petrecut pe o autostrada din Arkansas, SUA. Micuta a fost gasita de echipa de interventie intr-o canalizare.

Josh Moore, unul dintre salvatorii sositi la fata locului a declarat pentru un program local de televiziune ca fetita cazuse prin grilajul canalizarii, iar in momentul in care a ajuns s-o salveze nu plangea, ci statea in sezut si astepta ca cineva s-o scoata de acolo, dupa cum scrie DailyMail.co.uk.

Membrii familiei au declaratt ca dupa accidentul teribil, nu au mai putut sa-si gaseasca fiica, care se afla in scaun special amenajat pentru copii, pe bancheta din spate a masinii. Echipa de interventie a gasit scaunul de copii langa masina grav avariata, semn ca aceasta nu fusese corect montat.

Moore sustine ca un miracol a facut ca micuta de doar 8 luni sa fie salvata, intrucat nu a plans si nu a tipat, astfel ca operatiunea de salvare ar fi fost aproape imposibila, daca nu pornea un martor in cautarea ei.

Cand au ajuns la canalul prin care bebelusul cazuse, acesta statea cu mainile ridicate, de parca era pregatita ca cineva s-o salveze. Echipa de interventie a preluat-o si i-a acordat primul ajutor. Micuta a suferit zgarieturi superficiale, in special in zona capului si este in afara oricarui pericol.

Comments

comments