Misterul bebelusului care s-a nascut cu „ranile” lui Iisus Christos!

Un bebeluş din Filipine a uimit o lume întreagă prin semnele pe care le are pe corp. Copilul este considerat de mulți oameni din comunitatea în care s-a născut o adevărată minune. După ce imaginea a devenit virală pe internet, mulți oameni s-au declarat uluiți.

Se pare că pe fruntea băiatul se găsește un semn precum o coroana de spini, ca a cea pe care Iisus Hristos a purtat-o când a fost crucificat. Mai mult, bebelușul are în palme avea semne asemănătoare rănilor făcute de piroanele înfipte în mâinile Mântuitorului.

CITESTE SI >>>

Un tata a cerut unor straini sa photoshopeze poza cu fiica lui de cateva luni! Vei izbucni in plans cand vei afla motivul

ITI VINE SA PLANGI! Momentul emotionant in care doua fetite vad pentru prima oara in viata lor [VIDEO]

INCREDIBIL! Efectele miraculoase ale SEMNULUI CRUCII asupra mancarii. Ce au descoperit oamenii de stiinta

Jejomar Castillo s-a născut anul trecut, fără ca doctorii să observe inițial vreun semn distinct pe corpul său. La scurt timp după naştere însă doctorii au observat la copil semne de leziuni pe ambele mâini, picioare şi frunte.

Miraculos este faptul că leziunile semănau cu cele pe care Iisus Hristos le-a avut după crucificare. Cazul a uimit pe toată lumea și mulți oameni s-au grăbit să meargă să îl vadă pe bebelușul considerat un miracol.

Unii credincioși cred că acest copil ar avea legătură cu a doua coborâre pe Pământ a Mântuitorului.

Pe de altă parte, doctorii au declarat că este vorba de o boală rară, Purpura, caracterizata prin aparitia pe piele a unor pete rosii provocate de trecerea globulelor rosii in derm, potrivit RomaniaTV.net.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger