FOR MEN

Miturile au fost spulberate! Cat rezista un barbat normal in pat. Femeile nu mai au nicio replica la asta

O problema care afecteaza in lumea moderna foarte multi barbati este ej@cularea prematura. Tot mai multi masculi, presati de problemele cotidiene, care le afecteaza viata sau de excesele de alcool se trezesc in fata unui impas care le poate afecta grav viata intima. Si cum viata intima este foarte importanta intr-un cuplu sau in casnicie, preocuparea barbatilor pentru a termina cat mai tarziu poate deveni foarte usor o obsesie.

Presiunea este cu atat mai mare cu cat, filmele pentru adulti prezinta personaje care sunt adevarati tauri in pat. Ce se intampla, de fapt?

Cand apare ej@cularea prematura si cand trebuie sa ne ingrijoram ca avem o problema in acest sens?

Un studiu, la care au participat 500 de cupluri din cinci tari ale lumii, SUA, Marea Britanie, Olanda, Spania si Turcia dezvaluie rezultate neobisnuite despre cat de mult rezista barbatii obisnuiti in pat.

Astfel, s-au descoperit, in urma analizarii vietii intime a cuplurilor, care a fost observata indeaproape timp de patru saptamani, niste date extrem de interesante, care ar putea sa-i preocupe deopotriva, atat pe barbati cat si pe femei.

In medie, un act intim dureaza 5,4 minute, iar cuplurile au facut amor de aproximativ 8 ori in perioada studiului.

Diferentierile in ceea ce priveste rezistenta barbatilor pana la punctul maxim vin in functie de nationalitate. Astfel, barbatii din SUA si din Marea Britanie au rezistat mai mult, in medie 7 minute, in timp ce barbatii din Turcia au fost mai grabiti: 3,7 secunde.

CITESTE SI >>>

Cat de des trebuie sa facem SEX in functie de varsta!

Cat timp se gandesc barbatii la sex pe zi? Dar femeile

S-a aflat! La ce varsta vor femeile cel mai mult sa faca SEX

Cu toate acestea, au existat si „rateuri”. Cel mai scurt act intim a durat doar 30 de secunde, iar cea mai lunga partida, 45 de minute.

Prezervativele influenteaza timpul de ej@culare?

O intrebare pe care multi barbati si-o adreseaza, si nu doar ei, ci si femeile. Desi multi cred ca folosirea unui prezervativ influenteaza actul intim, raspunsul este altul.

CITESTE SI >>>

Te înşală? Felul în care face sex îl dă de gol!

S-a aflat! La ce varsta vor femeile cel mai mult sa faca SEX

Este bine sa faci sex in timpul menstruatiei sau nu? Afla ce spun doctorii

Se pare ca folosirea acestora nu a influentat deloc perioada actului intim, asa cum nici faptul ca barbatul a fost sau nu circumcis nu a avut niciun efect asupra rezultatelor.

Concluzia, daca ar mai fi nevoie de asa ceva, in special pentru femeile care se plang ca barbatii lor termina prea repede, dar si pentru barbatii care sunt nemultumiti de performantele lor, este ca daca rezisti 5 minute si mai produci si placere, ar trebui sa te situezi in limitele unui mascul obisnuit.

Daca vrei performante mai mari, poti incerca si alte metode, pe care le gasesti cu generozitate pe internet 😛

Comments

comments