Sanatate

MOARTEA GRI, substanta care poate UCIDE un om doar prin atingere, se gaseste la vanzare pe strazi! MARE GRIJA!!!

Moartea gri, asa cum a fost denumit acest drog, este capabil sa ucida o persoana doar prin simpla atingere. Descoperirile criminalistilor sunt halucinante.

Moartea gri este de fapt un amestec de substante extrem de periculoase, care, printre altele contine in compozitia sa heroina, fentanil si carfentanil. Cea din urma este o substanta folosita in tranchilizarea unor animale de mari dimensiuni, precum elefantii.

CITESTE SI >>>

INGRIJORATOR! Drogul asta omoara cate un om la fiecare secunda si este PERFECT LEGAL

CUM REACTIONEAZA CREIERUL TAU LA DROGURI

Dumnezeule! E GROAZNIC ce au ajuns sa faca tinerii azi! Se drogheaza PRIN ANUS cu sirop de tuse

Drogul a fost descoperit de curand, dupa ce un numar de 50 de decese au fost inregistrate in mai multe state din SUA si se presupune ca ar avea legatura cu aceasta substanta extrem de periculoasa.

„Acest drog este una dintre cele mai periculoase combinatii de substante pe care am vazut-o in ultimii 20 de ani,” a spus Deneen Kilcrease, seful sectiei de chimie de la Biroul de Investigatii din Georgia, potrivit foxnews.com.

Substanta se gaseste pe strazi, la preturi care nu depasesc 10 dolari, dar pericolul ca victimele sa fie ucise de o singura doza sunt extrem de mari.

Drogul poate fi injectat, inghitit, fumat sau inhalat pe nas, in functie de compozitia lui. Are aspectul unui ciment umed si a fost descoperit spre comercializare pe piata neagra din SUA.

Comments

comments