INTERNATIONAL

Modelul care s-a născut cu sindromul „ochilor de pisică”, pictorial HALUCINANT! Nimeni nu poate rămâne indiferent la aceste poze – GALERIE FOTO

S-a născut cu una dintre cele mai cumplite afecțiuni, însă a știut cum să-și pună în valoare acest handicap. Caitin Stickels, o tânără de 29 de ani din SUA a devenit actriță, model și cântăreață, tocmai pentru apariția ei cu totul și cu totul aparte.

Caitlin, care locuiește în Seattle, demonstrează cel mai binee că zicala „ceea ce nu te omoară, te face mai puternic” poate fi o deviză de viață. Astfel, ceea ce părea un handicap major pentru Caitlin s-a transformat într-o latură care i-a adus celebritatea.

Apasă NEXT pentru a vedea următoarea poză din galerie

Caitlin suferă de sindromul Schmid-Fraccaro sau „sindromul ochi de pisica”, o boală incurabilă care se manifestă prin ochi specifici, foarte diferiți de cei întâlniți în mod normal la oameni. Anomaliile ochilor apar din cauză că aceștia sunt lipsiți de țesut ocular.

Deși nu se încadrează în standardele clasice de frumusețe, Caitlin este specială în felul ei. Tânăra a fost descoperită după succesul pe care a început să-l aibă pe Instagram, iar revista V a realizat un pictorial incredibil în care a reușit să-i pună în valoare frumusețea aparte.

Comments

comments