PARENTING

Momentul INCREDIBIL in care un copil de 2 ani isi salveaza fratele geaman de sub un sifonier cazut pe el – VIDEO

Ca cei mici nu ar trebui lasati nesupravegheati niciodata, nici macar atunci cand se joaca linistit in camera lor, este o regula pe care toti parintii o stiu deja.

Exista insa momente, in care adultii mai au si alte lucruri de facut prin casa si, pret de cateva minute, ii scapa din ochi pe cei mici.

CITESTE SI>>>

MEDICII SUNT SOCATI! S-a nascut primul bebelus care are trei parinti. Cum a fost posibil?!

Si-a lasat bebelusul in grija bunicii! O ora mai tarziu, camera de luat vederi a surprins asta

O mama si-a lasat copii mici in casa, timp de 9 zile, fara hrana pentru a pleca in excursie cu iubitul

Gemenii familiei Shoff din Utah, SUA, se jucau in camera lor, cand mama a urcat la etaj pentrua face curatenie. Nu i-a trecut prin cap ca ceva rau s epoate intampla cu cei mici in doar cateva minute cat avea de gand sa stea acolo.

Camerele de supraveghere momntate in casa surprind un moment dramatic. Sifonierul din camera copiilor cade peste unul dintre gemeni, in timp ce acestia incercau sa se urce in sertare.

Fara sa se panicheze geamanul de 2 ani, Brock, a analizat temienic situatia, a scos un fir din priza care trecea pe deasupra sifonierului si ii putea incurca operatiunea de salvare si, intr-un final a impins sifonierul pentru ca fratele lui, Bowdy, sa poata iesi de sub mobila.

Cand mama a revenit in camera copiilor s-a inngrozit sa vada ca sifonierul era cazut si unul dintree bebelusi plangea. Groaza cea mai mare a simtit-o atunic cand a vazut pe camera de supraveghere ce s-a intamplat cu adevarat cat timp ea i-a lasat singuri.

Parintii au postat filmarea pe Facebook pentru a trage un semnal de alarma pentru toti parintii sa nu-si lase copiii nesupravegheati nici macar un minut, pentru ca se pot intampla tragedii regretabile.

 

Articolul cu mai multe detalii si fotografii il gasiti in edita online britanica DailyMail.co.uk

Comments

comments