PARENTING

Momentul TERIFIANT in care o mama isi apara copilul cu propria viata de doi caini furiosi! „Este o eroina”

Momente dramatice, surprinse de o camera de supraveghere din California, SUA. o mama incearca sa-si protejeze cu pretul propriei vieti copilul de doi ani, din ghearele a doi caini furiosi.

In imagini sunt surprinse imagine ingrozitoare in care mama isi acopera copilul in incercarea de a-l proteja de cei doi caini,care s-au napustit asupra lor in fata casei .

Baitelul se afla chiar in curtea casei cand doi caini au sarit asupra lui. Mama a reactionat promot, reusind sa-si scoata copilul din coltii cainilor, acoperindu-l cu propriu corp.

„A fost o lupta care a durat 7 minute de teroare in care mama a facut fata cu disperare celor 2 caini infuriati. Tipa dupa ajutor si, din fericire, 2 vecini au auzit strigatele. Una dintre vecine a venit cu un bat pentru a incercat sa-i alunge pe caini”, a declarat tatal copilului, potrivit Daily Mail.

CITESTE SI >>>

Fetita ei a dezvoltat o iritatie INGROZITOARE pe picioare din cauza unui produs alimentar cunoscut! Nu dati asa ceva copiilor

Momentul UNIC in care un bebelus se naste in interiorul unui SAC AMNIOTIC INTACT! Un caz extrem de rar

Biletul ALARMANT pe care o mama l-a gasit ascuns intr-un pachet de scutece

Din fericire, caini distrati de vecina care a venit in ajutor, s-a indepartat de mama si copilul ei. Acestia au intrat imediat in casa, iar femeia a sunat la urgente. Baietelul a fost transportat la spital, cu mai multe rani.

„Are o ruptura mare pe fata, a avut mai multe copci si a trebuit sa faca operatie estetica la nivelul fetei”, a mai spus tatal copilului.

„Sotia mea este eroina”, a adaugat acesta.

Comments

comments