Omul de televiziune Jeremy Wade, cunoscut pentru emisiunea River Monster a făcut cunoștință cu unul dintre cei mai fioroși monștri din lume, într-unul din episoadele care a fost difuzat pe Animal Planet.

 

Aventurierul britanic a călătorit până în Brazilia pentru a găsi cel mai mare șarpe din lume, care se presupune că ar fi ucis un bărbat în Porto de Moz, Brazilia strivindu-i pur și simplu oasele.

 

După mai multe căutări, Jeremy a găsit un exemplar al acestei specii în râul Amazon. Șarpele avea peste 6 metri lungime. După ce a dat nas în nas cu monstru, Jeremy a concluzionat că a rezolvat misterul decesului din Porto de Moz.

De curând, un bărbat a fost găsit la malul râului Amazon fără suflare. Cadavrul prezenta numeroase vânătai și cicatrice, iar ulterior s-a descoperit ca o mare parte a oaselor sale erau contorsionate, ca și cum un șarpe uriaș i-ar fi strâns corpul.

 

Cercetările făcute de Jeremy în regiunile din apropierea Porto de Moz, s-a descoperit că mai mulți oameni au dispărut misterios în ultima perioadă, ceea ce ar duce tot la misteriosul monstru de pe fundul Amazonului.

 

De asemenea, se vehiculează că unii oameni au văzut exemlare mult mai mari, de peste 12 metri lungine, cu toate că nicio astfel de informație nu a fost confirmată.

 

Comments

comments