Motive pentru care femeile MAI PLINUTE sunt mai bune

Cu toate ca societatea impune standarde de frumusete care se raporteaza la silueta costeliva, respectand raportul 90-60-90, studii efectuate de oamenii de stiinta arata ca femeile mai plinute au mai multe avantaje din punct de vedere al sanatatii decat cela promovate in media.

Iata doar cateva dintre motivele pentru care o femeie ar trebui sa fie mai plinuta.

De ce femeile mai plinute sunt mai bune

In primul rand, se spune ca femeile mai plinute sunt mai fertile. Silueta in forma de clepsidra reprezinta un semn la fertilitatii. O arata spiritualitatea mai multor culturi. daca in Occident se promoveaza intens femeia slaba, in vest, cea cu forme pline este considerata femeia ideala, iar explicatia este cat se poate de simpla: femeia cu bazinul lat se spune ca ar putea duce la bun sfarsit o sarcina.

Femeile plinute pot sa traiasca mai mult, iar aceasta afirmatie este sustinuta stiintific. Se pare ca grasimea din zona soldurilor contine un hormon antiinflamator, adiponectina, care are rolul de a preveni si bloca arterele. Un studiu realizat in cadrul Institutului de Medicina Preventiva din Copenhaga arata ca in randul femeilor cu solduri mai voluminoase rata de deces a fost cu 87% mai mica decat in randul femeilor slabe. Se pare ca grasimea de pe solduri este una benefica pentru sanatate. Nu acel;asi lucru se poate spune insa despre grasimea de pe abdomen, care poate duce la probleme cu inima.

Femeile mai plinute sunt considerate mai atragatoare pentru barbati decat cele slabe. Arata un chestionar realizat de firma producatoare de paturi Silentnight. Barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani, au fost pusi sa dea note mai multor imagini cu femei, iar femeile cu forme generoase sunt cele care au iesit in castig.

CITESTE SI >>>

Consuma asta in fiecare dimineata si afla cum dispare grasimea din organism! Bun si in prevenirea cancerului…

STUDIU! Unde prefera femeile sa fie mangaiate in timp ce fac amor

Ce inseamna pentru un barbat o femeie „buna la pat”

Femeile in forma de clepsidra au obtinut un punctaj mai mare la testele de inteligenta efectuate in anul 2007 pe un esantion de 16000 de femei, in cadrul unei cercetari efectuate de Universitatea din Pittsburgh. Mai mult de atat, testele au aratat ca si copii acestor femei sunt mai inteligenti. CAcest lucru se poate datora depozitelor de acizi grasi Omega-3 din corpul femeilor plinute.

Totodata, femeile grasute au un libido mult mai crescut decat cele slabe, arata un studiu efectuat in anul 2011 de OkTrends, care a analizat obiceiurile sexuale ale utilizatorilor site-ului okcupid. La femeile plinute libidoul s-a aratat a fi mai mare decat la femeile slabe, dar si fata de cel al femeilor supraponderale.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger