Un bust generos va atrage mereu atentia barbatilor si intotdeauna vor avea cuvinte de apreciere la adresa lor. Barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari din diferite motive.

Pentru unii poate fi doar o simpla curiozitate, iar pentru altii sa devina o adevarata obsesie.

Iata de ce barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari.

De ce barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari? Ii stimuleaza vizual
Spre deosebire de femei, barbatii au nevoie sa vada ca sa se excite. Nu este de mirare ca bustul unei femei primeste o atentie deosebita din partea barbatului. Dupa posterior, bustul este a doua calitate fizica dupa care barbatii sunt innebuniti. Barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari fiindca acest lucru ii excita.

De ce barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari? Sunt un simbol al fertilitatii

Sanii mari sunt catalogati de barbati ca fiind o trasatura cat se poate de feminina. Din punctul lor de vedere sanii mari si naturali sunt un simbol al fertilitatii.

De ce barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari? Din curiozitate

Natura erotica a sanilor este amplificata si de faptul ca trebuie ascunsi sub haine, iar barbatii au tendinta de a vrea ceea ce nu pot avea, iar curiozitatea le este starnita atunci cand nu pot vedea. In aceasta situatie sanii mari devin un fruct interzis din care toti barbatii vor sa muste. In cele mai multe situatii barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari din curiozitate.

De ce barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari? Cred ca le excita mai usor

Una dintre cele mai importante zone erogene a femeii sunt sanii, iar cu cat sunt mai mari, in mintea barbatilor devin si mai apetisanti si isi imagineaza deja cum ii rasfata. Barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari fiindca ii considera un aliat de nadejde in aducerea partenerei pe culmile extazului.

De ce barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari? Presiunea sociala

Unul din principalele motive pentru care barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari poate fi explicat si prin faptul ca societatea incurajeaza acest lucru. In toate revistele sunt promovate femeile care isi pun perfect in valoare aceasta calitate.

De ce barbatii sunt atrasi de femeile cu sanii mari? Cred ca sunt mai bune la pat

Barbatii considera ca femeile cu sanii mari sunt mai bune din punct de vedere sexual. Ei le asociaza de multe ori cu actritele din filmele porno care indeplinesc toate fanteziile sexuale ale barbatilor.

 

sursa >>> Click.ro

Comments

comments