ACTUAL

Motivul HALUCINANT pentru care toti supravietuitorii de la Colectiv sunt in pericol DE MOARTE!

Desi numarul victimelor din incendiul Colectiv pare sa se fi stabilizat, numarul deceselor ajungand la 60, o noua ipoteza socanta vine sa rastoarne bilantul si asa tragic.

Tinerii care asistau la concertul Goodbye to Gravity in momentul în care a izbucnit incendiul, desi unii au scapat cu viata, altii fiind deja externati vor avea parte de o moarte lenta dar sigura, intrucat intoxicatiile cu cianura sunt foarte greu de tratat.

Potrivit Digi24.ro, Romania nu dispune in momentul de fata de un antidot pentru persoanele care sunt intoxicate cu cianura, fapt confirmat si de presedintele Unifarm, institutie aflata in subordinea Ministerului Sanatatii.

Totodata, seful Unicarn spune ca medicii din spitalele care au primit arsii au facut comanda din alte tari ale Uniunii Europene de antidotul necesar tratarii acestor intoxicatii extrem de grave, de-abia la 7 zile de la producerea incidentului, un lucru care nu poate fi explicat.

CITESTE SI >>>

ATENTIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! Noi imagini din interiorul clubului Colectiv, filmate dupa ce a izbucnit incendiul. VIDEO

Au MINTIT: Secretul care a iesit la iveala astazi, despre tragedia din Colectiv

Cum sunt ingrijiti supravietuitorii dezastrului de la Colectiv! Bendeac:”Nu mai sunt om de cand am vazut acest clip!”

Cianurile sunt cele mai periculoasa substante pentru oameni. Ele sunt folosite in special in cazul unor actiuni voite, cum ar fi sinuciderea sau atentate teroriste, decat in cazuri accidentale. Chiar daca produce moartea extrem de rapida a subiectilor care sunt expusi la ele, cianurile inhalate in doze mai mici actioneaza inca la nivelul corpului.

Dacă victima intoxicaţiei cu cianuri supraviețuiește, va prezenta sechele neurologice datorate hipoxiei la nivel cerebral – oboseală fizică, scăderea capacităţii de concentrare şi memorare, potrivit Scientia.ro, cu atat mai mult in cazul pacientilor care timp de o saptamana de zile nu au primit tratamentul adecvat.

Comments

comments