Sanatate

Motivul pentru care isi freaca sprancenele cu o felie de ceapa in fiecare zi! O sa incerci si tu

Sprâncenele groase sunt un nou trend în zilele noastre. Multe femei încearcă să își modeleze sprâncenele după acest trend, folosindu-se de diverse metode pentru a obține rezultatul dorit.

În timp ce pentru unele este de ajuns o simplă modelare, altele apelează la tatuarea sprâncenelor. Oricum ar fi, sprâncenele mai groase și bine conturate exprima probabil un aer de tinerețe, în timp ce sprâncenele subțiri, care erau cândva la modă, dau un aspect mai matur.

CITESTE SI >>>

7 trucuri GENIALE sa scapi de PUNCTELE NEGRE de pe fata pentru TOTDEAUNA

Metode simple si eficiente de a scapa de PARUL NEDORIT de pe corp! Nu stia nimeni asta

Scapa de parul de la subrat in doar 2 minute cu aceste metode naturale

Există însă și femei care, din diferite motive, nu pot să aibă sprâncene groase. Înaintarea în vârstă, utilizarea în exces a cosmeticelor, sau afecțiuni precum hipotiroidismul sau eczemele pot să determine căderea părului din zona sprâncenelor, și nu numai.

Există însă un truc pentru a recăpăta acele sprâncene groase de care aveți nevoie pentru a fi la modă.

Ceapa! Se pare ca sulful din compoziția cepeiaccelerează creșterea părului din zona sprâncenelor și stimulează circulația sanguină. Luați o felie subțire de ceapă timp de 5 minute în fiecare zi. Rezultatul va fi vizibil într-o perioadă scurtă de timp.

Iată o altă rețetă simplă dar extrem de utilă. Iată de ce ingrediente aveți nevoie:

– 10 ml de ulei de ricin
– 10 ml de ulei de măsline
– 20 ml de suc de ceapă
– 20 ml de suc de portocale

Cum se prepară?

Puneți ingredientele într-un bol și amestecațile bine, apoi adăugați bolul în frigider, la rece. Aplicați mixtura la baza sprâncenelor și lăsați-o să acționeze peste noapte. Faceți acest lucru în fiecare noapte.

Uleiul de ricin este un ingredient care stimulează creșterea părului din zona sprâncenelor. De asemenea, este eficient în lupta împotriva microorganismelor datorită proteinelor sale, acizilor grași și antioxidanților din compoziție.

De asemenea, uleiul de măsline stimuleaza creșterea părului și menține elasticitatea tenului.

Sursa: MyILifestyle.com

Comments

comments