Sanatate

Mulți și-i cumpără pentru plajă! Atenție, sunt CANCERIGENI

Un studiu efectuat în Germania, a scos la iveală faptul că acest model de papuci din plastic conțin un număr înfricoșător de substanțe carcinogene care ar putea pune pe cel care îi poartă la un risc crescut de cancer în curs de dezvoltare.

Pentru acest studiu, 10 perechi de astfel de papuci din plastic au fost preluate de la companii cunoscute de pe piață și testate în laborator. Cercetătorii au fost cu adevărat surprinși să afle că hidrocarburile aromatice policiclice (HAP), erau prezențte în 6 din cele 10 probe testate.

CITESTE SI >>>

Periajul limbii va poate SALVA VIATA! VEZI CUM

Cand organismul nostru are nevoie de ajutor: 10 semne importante pe care multi le ignora!

Acest barbat a murit din cauza unui lucru pe care s-ar putea sa-l ai si tu in frigider

HAP sunt materiale foarte cancerigene care, în cazul în care sunt absorbite de organism pot induce mutații în celule. Ele sunt extrem de periculoase dacă sunt inhalate, dar pot fi, de asemenea, fi absorbite și prin piele.

S-a descoperit că saboții de culoare neagră aveau valori deosebit de ridicate de substanțe cancerigene. În 7 din cele 10 perechi de saboți testate au fost găsiti atât solvenți cât și metale grele.

Aceste substanțe toxice sunt absorbite în organism prin piele, astfel încât, dacă totuși doriți să purtați acest model de papuci, asigurați-vă că aveți șosete în picioare.

Cercetările au arătat că așa zisele Crocs-uri (fabricate de Crocs) originale, nu conțineau nici o astfel de hidrocarbură cancerigenă, dar s-au găsit în compoziția materialului lor cel puțin 4 solvenți alergici.

Comments

comments