PENIBIL

N-a indraznit nimeni SA POZEZE CA ELE! Au crezut ca nu le vede nimeni. Imagini NECENZURATE

Sa nu credeti ca pozele deocheate de pe retele de socializare sunt menite a fi facute doar de domnisoarele aflate la inaltime de cativa centimetri buni de la sol…pe tocuri, ma refer :))

Fiecare pitipoanca, pe limba ei graieste, fie ca a coborat dintr-o masina cu zeci de mii de euro mai valoroasa decat ea, fie ca sta cocotata pe o soba in care parintii au investit cateva sute de lei.

Apasa sageata next pentru a vedea urmatoarea poza din galerie

De fapt, am senzatia, fara tendinta de a fi rautacios, ca cele care coboara de pe soba au mai multe avantaje decat alea care se dau jos din masini. De ce? Pai e simplu… iarna e mai bine sa cobori de pe soba decat din masina.

Intr-un pictorial incendiar, fetele… cochetele, pitipoancele plaiului mioritic, isi etaleaza ce au ele mai de pret. Nu stiu insa ca pozele lor, publice fiind, ajung sa fie subiect de barfa pe internet sau, dupa caz, material de „inspiratie” pentru unii internauti.

Noi am intocmit un top cu cele mai frumoase „fete de la coada vacii” sau „miss teracota”, asa cum in mod dezonorant le-au numit unii.

Comments

comments