INTERNATIONAL

Nemtii nu-l mai vor pe Paul in tigaie!Germania a castigat medalia de bronz la Mondiale

Sursa foto: Yahoo! sports

Germania s-a tarat pe teren, a facut cateva plecaciuni in fata caracatitei deja celebre Paul si a reusit sa obtina medalia de bronz  la Mondiale. dar nu-i nimic. E buna si asta!

In finala mica a Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, caracatita Paul a prezis ca va castiga Germania in fata Paraguay. A avut dreptate, iar naduful varsat de nemti pe biata molusca, probabil ca s-a mai disipit.

Mare blestem se abatuse asupra bietei moluste Paul, caracatita care a prezis ca Germania va pierde in fata Spaniei la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Si chiar asa s-a intamplat. Dupa meciul in care Spania a ingenunchiat Germania, nemtilor li s-a pus pata rau de tot pe caracatita Paul. Multi dintre ei chiar au spus ca vor face sushi din ea! Spaniolii insa sar in ajutorul controversatei caracatite spunand ca o vor cumpara si vor da pe ea pana si 30.000 de euro. Spania vrea chiar sa transforme celebra molusca in mascota nationala.

Paul locuieşte în acvariul Sea Life din Oberhausen, Germania, însă nu poate fi totuşi acuzat de subiectivism pentru că la origine este englez. Caracatiţa vizionară a intuit faptul că Germania va pierde cu Serbia dar şi că va câştiga cu Australia, Ghana,  Anglia si Uruguay, in finala mica a Campionatului. Caracatiţa alege învingătoarea meciurilor, pur şi simplu aşezându-se deasupra unuia dintre recipientele ce reprezintă echipele care se vor duela.(via Libertatea.ro)


Comments

comments

Comments are closed.