ACTUAL

Noi DETALII ȘOCANTE în cazul SCANDALULUI de la spital! În ce stare se afla copilul, cand a ajuns la urgente – VIDEO

Scandal monstru la spitalul din Vălenii de Munte, unde o familie de romani de etnie roma s-au prezentat la urgente, dupa ce copilul lor a suferit arsuri de gradul doi si trei pe 25% din suprafata corpului.

Tatăl băiatului i-a amenințat pe medici și asistente cu moartea, acuzând că aceștia au plecat și i-au lăsat copilul pe hol, fără să-i acorde prim ajutor, deși părinții solicitaseră de mai bine de o oră o ambulanță pentru a-l transporta în Capitală.

Rudele minorului ar fi declarat că o asistentă s-a oferit să-l dea pe copil cu rivanol, însă aceștia au refuzat și au mers la farmaecie pentru a  cumpăra un spray special pentru arsuri.

Oamenii au mai precizat că spitalul nu avea niciun fel de medicament pentru arsuri în dotare.

Copilul suferise arsuri profunde pe 25% din suprafata corpului, avand rani serioase, inclusiv in zona ochiului. Se pare că baiatul căzuse de la înălțime într-o oală cu apă fiartă, incident de care familia se face răspunzătoare, scrie Ziarulincomod.ro

[fvplayer src=’https://cdn-b-east.streamable.com/video/mp4-mobile/2yvmm.mp4?token=X73FCI9lF9gVe3bzh1bJhA&expires=1543865420′]

Comments

comments